Janine Abbring host pedo-avond Michael Jackson

Janine Abbring gaat de thema-avond rondom de pedodocumentaire over Michael Jackson presenteren. Er komt een voor- en nabeschouwing waarin de presentatrice met gasten praat over de film Leaving Neverland. Dat heeft de VPRO bevestigd na een primeur hierover in 6 Inside. De VPRO is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de live-uitzending. Het is nog niet bekend welke gasten aan het studiogesprek deelnemen, maar de gespreksleider is dus wel bekend.

Leaving Neverland is een zeer veelbesproken documentaire. Twee jongens beschuldigen de overleden King of Pop in de film van seksueel misbruik. Ze vertellen hoe ze als 7- en 10-jarige jongens jarenlang misleid en misbruikt werden.

De documentaire ging vorige maand in première op het Sundance Film Festival in Utah en deed flink wat stof opwaaien. Zo is de familie van Jackson woest over de film.

De film is nog door zeer weinig mensen gezien. De Wereld Draait Door sprak woensdag met een van de weinige mensen uit de Lage Landen die naar de documentaire hebben gekeken.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen