Vries vindt AD en Volkskrant hypocriet: ‘Ze stalkten mij’

Peter R. de Vries vindt het behoorlijk hypocriet dat het AD en de Volkskrant vandaag schrijven dat ze de RTL Boulevard-special De Holleeder Tape dinsdag wel een beetje veel van het goede vonden. Dat laat hij weten op Twitter. AD’s Angela de Jong en Volkskrant Haroon Ali vonden de twee uur durende special een beetje too much. “Ik heb nul interesse in Willem Holleeder en ‘de meest besproken misdaadzaak van de eeuw’, maar er is geen ontkomen aan“, aldus Ali.

Ali: “Toen ik ging slapen en alles van me afzette, had ik een mooie droom: dat ik nooit meer naar de stemmen van Holleeder en De Vries hoef te luisteren.

De Jong vindt dat het erom gaat wat de rechter van de zaak Willem Holleeder vindt. “Inderdaad, dat zou je toch bijna vergeten in dit idiote, dolgedraaide mediacircus.”

De Vries wordt een beetje moe van dit soort opmerkingen, omdat ook het AD en de Volkskrant vochten om een fragmentje uit de Holleeder Tape, zegt hij.

De misdaadjournalist: “Ha ha… Grappig dat veel media nu verkondigen dat ze zo ‘genoeg hebben’ van De Holleeder-tape, terwijl ze vrijwel allemaal vochten, bedelden en smeekten om een fragmentje, een quootje, een primeurtje… Het was bijna stalking.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen