Patty Brard maakt Expeditie Schoonmoeder voor TLC

Het programma dat Patty Brard voor TLC gaat maken heet Expeditie Schoonmoeder. Vier schoonmoeders- en dochters/zonen reizen hierin naar een exotisch eiland om aan hun relatie te werken. Dat heeft de zender laten weten. Op het eiland zijn de basics aanwezig om te overleven, maar de koppels worden op de proef gesteld met diverse opdrachten, geïnspireerd op hun relatie. “Patty is naast presentator ook luisterend oor en coach voor de deelnemers“, aldus een woordvoerster.

Het ultieme doel is dat de schoonmoeders- en dochters/zonen elkaar meer gaan waarderen en hun band wordt versterkt. “Ik denk dat ik mij goed kan inleven en de deelnemers kan laten inzien wat zo’n situatie met de ander doet“, aldus Brard.

Ze vervolgt: “Ik kijk ernaar uit om deze vrouwen te mogen helpen, want uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je elkaar liefhebt en er voor elkaar bent. Het leven is veel te kort voor ruzie!

Het programma wordt geproduceerd door Zodiak Nederland en de opnames starten aankomende week in Thailand. De eerste aflevering is op donderdag 13 juni bij TLC.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen