Bridget koopt huis van miljoen euro: ‘Impulsaankoop’

RTL Boulevard-ego Bridget Maasland pocht in weekblad Story met haar kapitaalkracht. Ze vertelt dat haar nieuwe woning in Amsterdam ter waarde van één miljoen euro min of meer een impulsaankoop was. Dat is te lezen in het entertainmentblad. Van haar riante tv-salaris kocht Maasland onlangs voor een miljoen euro een benedenhuis aan de rand van de Jordaan in Amsterdam. “En dan te bedenken dat ik totaal geen plannen had om te verhuizen“, vertelt ze nonchalant.

Ze zag de woning gewoon toevallig en besloot toen gelijk te kopen, aldus Maasland. “Toen ik bij toeval langs dit huis liep en zag dat het te koop stond, heb ik direct een bod uitgebracht. Ik ben weg van deze buurt.”

Maasland kan wonen waar ze wil. “Vaak ging ik hier gewoon wandelen omdat het zo gezellig is. Als je dan je droomhuis tegenkomt, wil je het ook hebben.”

Rijke Nederlanders als Maasland hebben niet zo’n last van de overspannen huizenmarkt in Amsterdam, waar gewone mensen niet meer kunnen wonen. “Alle huizen worden in no time verkocht. Maar het zat me mee. Want de makelaar liet me weten dat mijn bod was geaccepteerd.”

Haar eigen huis in Amsterdam-Zuid was binnen een dag verkocht. “Of misschien was het wel binnen het uur! Het ging snel.”

Het Story-interview met Bridget Maasland kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen