Van der Vorst Ziet Sterren niet door met andere host

Geplaatst op Tue 12 Feb 2019 om 10:30

Het eerste programma dat Peter van der Vorst van de buis haalt als de nieuwe tv-baas van RTL is zijn eigen kindje Van der Vorst ziet sterren. De show krijgt geen andere presentator nu hij ermee stopt. Dat heeft hij maandagavond gezegd in RTL Boulevard. Van der Vorst bouwt zijn activiteiten als tv-presentator langzaam af. “Dit jaar ga ik nog als een soort van undercover boss aan het werk. Ik blijf Verslaafd nog presenteren, Van der Vorst ziet sterren en Boulevard maak ik ook af“, zegt hij.

Boulevard doet hij nog tot 1 mei. “Vervolgens stop ik met produceren en presenteren“, zegt Van der Vorst, wijzend op zijn aan John de Mol verkochte televisiebedrijf Vorst Media.

Wat gebeurt er met zijn programma’s? “Van der Vorst ziet sterren stopt echt wel, maar Married at first Sight of Verslaafd kan natuurlijk ook wel heel goed door iemand anders gepresenteerd worden.”

Van der Vorst weet al een tijdje dat hij de nieuwe tv-baas van RTL wordt. “We zijn al sinds september in gesprek geweest. Althans: toen kwam de vraag officieel. Vanaf dat moment ben ik er over gaan nadenken en eigenlijk zo vlak voor kerst heb ik gezegd: ‘Oké, ik ga het ook echt doen.’

Foto: RTL
13 Reacties op “Van der Vorst Ziet Sterren niet door met andere host”


 1. Fred_Kroket

  Logisch, de zogenaamde ‘sterren’ zijn ook op.

 2. Bram

  Zou prima door Chantal gedaan kunnen worden

 3. Edwin

  Bram, prima idee.
  Chantal zie je bijna nooit op televisie.
  Duh.

 4. alexh

  Irene Moors voor die programma’s zou prima kunnen…

 5. Tim

  Haha ik kan geen Chantal en Irene meer zien. Geef aub nieuw talent een kans.

 6. Vincent

  Wanneer krijgt die winnaar van Screentest een eigen programma?

 7. Annoniemus

  Wat een zelf overschatting !

 8. Sven L.

  @ Vincent;

  Volgens hangt ‘ie vooral rond in het corporate content gebeuren, met z’n eigen productiemaatschappij. Factuurtje hier, factuurtje daar.

 9. Ome H

  Lijkt me beter dat hij direct stopt met alles.

 10. wauter

  Ik vind hem zo’n walgelijk figuur. Heb aan weinig mensen een hekel maar aan hem…..

 11. Curryworst

  Waar Ivo Niehe wél op bezoek gaat bij de grote sterren moet Peter van der Vorst het doen met huisbezoekjes bij zijn directe RTL Boulevard collega’s waaronder een Olcay Gülcen en het pratende paard Marieke Elsinga.

 12. Bart

  Aram Bade zou ziet sterren kunnen doen

 13. J

  Gelukkig dus BLVD tot 1 mei en niet het hele jaar nog.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.