Van der Vorst stopt na 7,5 jaar met Televizier-column

Geplaatst op Wed 13 Feb 2019 om 14:45

Peter van der Vorst stopt na 7,5 jaar met zijn wekelijkse column in de Televizier. Hij vindt dit niet te combineren met zijn nieuwe baan als de televisiebaas van RTL. Dat is deze week te lezen in het programmablad van AVROTROS. Televizier vindt het jammer, maar begrijpt de beslissing. “Peter schreef zevenenhalf jaar frank en vrij over het tv-vak, collega’s en andere zenders in zijn columns in Televizier, maar vindt dit niet bij zijn nieuwe functie als programmadirecteur passen.

Er staat deze week al geen column van Van der Vorst meer in het blad. “U vindt volgende week Peters afscheidscolumn in Televizier. Voorlopig zullen we op deze plek geen nieuwe columnist opvoeren.

Het betekent dat Televizier een belangrijk stukje content verliest. De column van Van der Vorst haalde regelmatig de media, maar het blad kiest ervoor om geen andere tv-prominent op te voeren.

Overigens stopt Van der Vorst ook met al zijn andere activiteiten. Dit jaar vertrekt hij bij zijn bedrijf Vorst Media en stopt hij als tv-presentator.

Foto: RTL
9 Reacties op “Van der Vorst stopt na 7,5 jaar met Televizier-column”


 1. W.A. van Buren

  Er is maar één echte vorst.

 2. Ricardo

  en die hebben we al jaren niet meer gezien, de laatste keer was in 1996

 3. Mick

  Hopelijk is RTL net als boerenkool. Als de vorst eroverheen is geweest is hij lekkerder…

 4. Boris

  Ik denk dat we Peter over 20 jaar beschouwen als de redder van de (commerciële) televisie in Nederland. Dit gaat fantastische ideeën en producties opleveren.

 5. Grace321

  Nooit gelezen

 6. Mark

  800 euro voor een stukje dat in een kwartier getikt is… Uurloon van 3200 euro dus. Dat zal ie nu als directeur ook wel binnenharken.

 7. rt

  Einde van een tijdperk

 8. tim

  Televizier??? dat is so 80’s

 9. sjon

  nee hoor de avrobode is 80 jaren

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.