Van der Vorst stopt na 7,5 jaar met Televizier-column

Peter van der Vorst stopt na 7,5 jaar met zijn wekelijkse column in de Televizier. Hij vindt dit niet te combineren met zijn nieuwe baan als de televisiebaas van RTL. Dat is deze week te lezen in het programmablad van AVROTROS. Televizier vindt het jammer, maar begrijpt de beslissing. “Peter schreef zevenenhalf jaar frank en vrij over het tv-vak, collega’s en andere zenders in zijn columns in Televizier, maar vindt dit niet bij zijn nieuwe functie als programmadirecteur passen.

Er staat deze week al geen column van Van der Vorst meer in het blad. “U vindt volgende week Peters afscheidscolumn in Televizier. Voorlopig zullen we op deze plek geen nieuwe columnist opvoeren.

Het betekent dat Televizier een belangrijk stukje content verliest. De column van Van der Vorst haalde regelmatig de media, maar het blad kiest ervoor om geen andere tv-prominent op te voeren.

Overigens stopt Van der Vorst ook met al zijn andere activiteiten. Dit jaar vertrekt hij bij zijn bedrijf Vorst Media en stopt hij als tv-presentator.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen