Pyke Pos wil 6,5 jaar na Patty Brard toch weer zingen

Talentenjachtroutinier Pyke Pos, de vriend van Sonja Silva, wil zesenhalf jaar na de snoeiharde opmerking van Patty Brard toch weer de muziek in. Dat vertelt hij in weekblad Privé. Na deelnames aan shows als X Factor en The Voice of Holland kwam Brard in Shownieuws met een snoeihard oordeel dat keihard bij hem binnen kwam en waar hij ook naar luisterde: “Houd op met die talentenjachten, Pyke Pos. Het is toch niet om aan te horen? Het is ook niet om aan te zien.

Pos besloot de uitvaartbranche in te gaan. “Ik ben nu als manager werkzaam bij een uitvaartonderneming. Ik zit op kantoor en begeleid de werknemers“, vertelde hij in augustus vorig jaar.

Zesenhalf jaar na Patty Brard wil hij het nu toch weer proberen met de showbizz. “Ik moest mezelf lucht geven en iets anders gaan doen, maar dat betekent niet dat het voorbij is. Ik ben weg bij het uitvaartbedrijf en ga de muziek weer oppakken. Dat is wat in mijn bloed zit, waar mijn hart naar uitgaat.

Voorlopig is Pos vooral druk tussen de lakens. “De kinderwens is er nog steeds, we zijn druk bezig“, legt zijn vriendin Sonja Silva uit.

Het Privé-interview met Sonja en Pyke kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen