Valse start Voice-winnaar: eerste optreden bij Huys

Dennis van Aarssen maakt een behoorlijke valse start als winnaar van The Voice of Holland. Zijn eerste muzikale tv-optreden sinds de finale van het programma vindt vanavond plaats in de megaflopshow van Twan Huys. Dat heeft RTL laten weten. Qua PR kan Van Aarssen het natuurlijk niet slechter treffen dan RTL Late Night met Twan Huys. Het programma is een enorme kijkcijferflop en al helemaal op de maandagavond. Toch gaat de Voice-winnaar daar vanavond een liedje zingen.

RTL Late Night is blij met deze gast. “Vanavond zingt de kersverse Voice-winnaar zijn nummer-1 hit Modern World live bij RTL Late Night.

Het is niet duidelijk of Van Aarssen ook bij Eva Jinek had kunnen zitten. Waar Huys nog geen 200.000 kijkers heeft op maandag, heeft Jinek er 1 miljoen.

Het zou wel een beetje pijnlijk zijn geweest voor Huys als de Voice-winnaar bij Jinek had gezeten. Toch gebeurt het de laatste tijd regelmatig dat RTL-sterren niet bij Huys, maar bij de NPO opduiken. Zo koos ook Linda de Mol onlangs voor DWDD.

Vermoedelijk is Huys momenteel bezig met zijn laatste paar maanden bij RTL Late Night.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen