Erland Galjaard gaat zich bemoeien met 6 Inside

Erland Galjaard, het brein achter het nieuwe RTL Boulevard zónder Albert Verlinde, gaat zich bemoeien met de show die Albert Verlinde momenteel maakt op SBS 6: 6 Inside. Dat vertelt de showkenner in weekblad Story. De kijkcijfers van 6 Inside zijn episch slecht en dat realiseert ook Verlinde zich. “Nu het programma loopt, moeten we met zijn allen kijken wat er wel en niet klopt. Binnenkort gaan we met John daarover om de tafel zitten en daar zit ook Erland Galjaard bij.”

Galjaard is de man die hem eruit geflikkerd heeft bij RTL Boulevard. Leuk zo’n nieuwe samenwerking? “Erland denkt mee, adviseert en is blij met het programma. En ik ben blij met zijn vertrouwen. Maar we weten ook dat er nog het een en ander moet gebeuren. En dat gaan we doen.

Verlinde was ooit de gevierde man van negen ton bij RTL met Boulevard-cijfers die dag in dag uit boven de 1 miljoen lagen. Nu maakt hij televisie voor wat verdwaalde zappers. “De kijkcijfers zijn niet wat we hopen dat ze zouden zijn“, noemt hij het zelf.

Maar ik krijg wel veel enthousiaste reacties. Mensen zappen gelukkig niet weg tijdens het programma. Omdat we de tijd krijgen, gaan we het laagje voor laagje opbouwen. De zender bouwt steeds meer verder uit, en dat gaan wij ook doen.”

Overleeft 6 Inside Pasen? “Gelukkig heeft John de Mol gezegd dat we de tijd krijgen. Daar ben ik blij mee.

Het Story-interview met Albert Verlinde kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen