Kazàn geeft interview over tv-voorkeuren: ‘Kijk geen tv’

Geplaatst op Mon 11 Feb 2019 om 14:00

De rubriek Buis & Haard in de VARAgids blijft ongelooflijk. Het is bedoeld om bekende Nederlanders te laten vertellen over wat hun favoriete programma’s op televisie zijn, maar eigenlijk staat er elke week weer een ster te verkondigen dat hij of zij ab-so-luut geen televisie kijkt. Waarom zou je dan in vredesnaam een interview geven over je tv-voorkeuren? Ditmaal is het tv-goochelaar Hans Kazàn die graag in de VARAgids wil vertellen dat hij en zijn vrouw echt nooit televisie kijken.

De allereerste uitspraak die Kazàn doet hoort thuis in de serie Buis & Haard-cliché’s, waaronder ‘ik heb al jaren geen televisie meer’, ‘ik weet niet hoe de televisie aan moet’ en ‘ik kijk alleen maar Netflix’. De goochelaar: “Het is vreselijk dom, maar ik weet niet eens hoe ik onze tv aan moet zetten.

Hoe kan het dat hij wel een pak spelkaarten achter zijn oor vandaan kan toveren, maar niet het aanknopje op de afstandsbediening weet te vinden? Zijn vrouw Wendy: “We hebben niet zoveel met tv. Er gaan dagen voorbij dat we hem überhaupt niet aan hebben staan. En het is ook nog eens een oud ding.

Wat kunnen ze vertellen over hun tv-voorkeuren? Kazàn: “Televisie speelt in ons leven geen rol. Ons leven in Spanje is er een van eenvoud en vooral rust. In deze vallei hoor ik liever het geluid van krekels en vogels dan het geluid van een rustverstorende tv.

Kijken ze misschien wel het Journaal of naar Jinek? Wendy: “Nederlandse tv-programma’s kunnen wij niet ontvangen.

Het VARAgids-interview waarin Kazàn uitgebreid vertelt op welke manieren hij geen televisie kijkt kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS
17 Reacties op “Kazàn geeft interview over tv-voorkeuren: ‘Kijk geen tv’”


 1. LLRV

  Kom dan ook niet op tv!

 2. Meneer Kaktus

  Ik heb ook geen tv in de caravan.

 3. Meneer Kaktus

  Wel een slaapkamer waar ik Virgien 4x per week ongenadig doorheen jaag.

 4. Meneer Kaktus

  Daarover volgende week meer in Buis & Haard.

 5. K

  @Meneer Kaktus…zo langzaam maar zeker word het wel wat minder zo te lezen…misschien eens je horizon verbreden en eens buiten de slaapkamer jou kwaliteiten laten zien.

 6. Dussi Danich

  En gij geleuft ‘t. Ook geen computer of tablet of smartphone. Weet niet hoe hij de tv moet aanzetten maar kijkt wel netflix. Hij zal wel een goochelaar zijn. En of het een oud toestel is, doet er niet toe. Ik verwijs dit naar de categorie fabeltjes.

 7. Maandag

  Het is OOK een radiogids.

 8. dynamische dennis

  Doet me denken aan Viola Holt die altijd zo koketteerde met haar GEWELDIGE leventje in Puerto Vallarta.

  Terwijl ze in werkelijkheid haar ongeluk zat weg te zuipen met goedkope tequila

 9. Bart

  @dynamische dennis Ha Ha! Hilarisch

 10. lik

  Viola was toch getrouwd met een homo in Mexico.

 11. Ricardo

  Meneer Kaktus

  Slechts 4 keer per week, ik jaag mijn vrouw elke dag door het huis heen (met een bezemstok en dweil), maar goed jij bent ook al hoogbejaard, dus het is je vergeven.

 12. Meneer Kaktus

  Dank voor de hartverwarmende reacties.

 13. liefkleinhertje

  Viola is toch die kunstschilder die het ene meesterwerk na het andere aflevert?

 14. Johnny👀

  Hansje moet niet zo jokken maar doet verder geen vlieg kwaad en is gelukkig ook niet meer op tv dus laat hem maar.

 15. TopofFlop

  Leuk berichtje! En dat de VARA Gids al 20 jaar dezelfde rubriekjes heeft. Tot het laatste lid is gestorven…

 16. Professor Luier

  Deze meneer en VARA zijn toch failliet?

 17. Bennus

  Ook in Spanje kan Hansie gewoon naar Jinek kijken, dmv andere wetgeving sinds vorig jaar. Ik kon in Berlijn ook alle NPO programma’s (terug) kijken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.