Johan Derksen maakt gehakt van André Hazes jr.

Johan Derksen vindt dat Wilfred Genee volkomen gelijk heeft met zijn kritiek op André Hazes jr. Sterker nog: hij vindt hem een vreselijk slechte zanger. Dat heeft de voetbalanalist vrijdagavond gezegd in Veronica Inside. Deze week werd duidelijk dat Hazes een Genee-boycot heeft afgevaardigd, omdat de presentator ooit in een interview heeft geroepen dat hij Hazes te jong vindt voor het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven. Het geschil was voor Derksen reden om in te hakken op Hazes.

Het is gewoon een slechte zanger, vindt Hazes. “Het kan je genre niet zijn, maar de oude Hazes had een strot. Dat was een soort Jordaanblues. Geweldig die man. Deze zoon heet ook Hazes en kan absoluut niet zingen. Hij heeft geen soul in zijn stem. Dat is iemand die volledig parasiteert op de naam Hazes.”

Roxeanne Hazes is nóg erger, aldus Derksen. “Zijn zusje moeten ze verbíeden te zingen. Ik heb er schijt aan of ze er last van heeft. Ik heb er last van als ze staat te zingen. Omdat we in een smakeloos muziekland leven zijn er nog mensen die naar die Hazes toe gaan ook.”

Toch is Hazes erg populair. “Door al dat domme volk dat gaat joelen bij zo’n man, gaat zo’n Hazes denken dat ‘ie nog wat voorstelt ook. Dat vind ik pas echt zielig. Als die jongen een beetje zelfkritiek had en zichzelf terugzag, dan zou hij zich één ding voornemen: ik ga nooit meer een liedje zingen in het openbaar.”

Hazes jr. en Derksen zijn beiden werkzaam voor Talpa TV.

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen