Johan Derksen maakt gehakt van André Hazes jr.

Geplaatst op Sat 02 Feb 2019 om 10:45

Johan Derksen vindt dat Wilfred Genee volkomen gelijk heeft met zijn kritiek op André Hazes jr. Sterker nog: hij vindt hem een vreselijk slechte zanger. Dat heeft de voetbalanalist vrijdagavond gezegd in Veronica Inside. Deze week werd duidelijk dat Hazes een Genee-boycot heeft afgevaardigd, omdat de presentator ooit in een interview heeft geroepen dat hij Hazes te jong vindt voor het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven. Het geschil was voor Derksen reden om in te hakken op Hazes.

Het is gewoon een slechte zanger, vindt Hazes. “Het kan je genre niet zijn, maar de oude Hazes had een strot. Dat was een soort Jordaanblues. Geweldig die man. Deze zoon heet ook Hazes en kan absoluut niet zingen. Hij heeft geen soul in zijn stem. Dat is iemand die volledig parasiteert op de naam Hazes.”

Roxeanne Hazes is nóg erger, aldus Derksen. “Zijn zusje moeten ze verbíeden te zingen. Ik heb er schijt aan of ze er last van heeft. Ik heb er last van als ze staat te zingen. Omdat we in een smakeloos muziekland leven zijn er nog mensen die naar die Hazes toe gaan ook.”

Toch is Hazes erg populair. “Door al dat domme volk dat gaat joelen bij zo’n man, gaat zo’n Hazes denken dat ‘ie nog wat voorstelt ook. Dat vind ik pas echt zielig. Als die jongen een beetje zelfkritiek had en zichzelf terugzag, dan zou hij zich één ding voornemen: ik ga nooit meer een liedje zingen in het openbaar.”

Hazes jr. en Derksen zijn beiden werkzaam voor Talpa TV.

Foto: Veronica
80 Reacties op “Johan Derksen maakt gehakt van André Hazes jr.”


 1. donia

  En zo is het

 2. HansR

  Nee MC, Johan vindt dat er maar 2 Nederlanders zijn die kunnen zingen Wylon en Ilse De Lange de rest is niks ook Hazes Jr.,aldus Derksen. De oude viespeuk

 3. TVkijker34

  Derksen heeft hier wel een punt, Nederland is een smakeloos muziekland op een paar goede artiesten na.

 4. aammehoela

  Dat liedje van Leef getuigt toch van pure armoede. De tekst enkel al. Je gaat binnenkort dood dus ga maar feesten tot die tijd. Als je het tenminste vrij vertaald. Ho ho he he haal alles uit je …… ho ho he he……. trieste tekst.

 5. Jan

  @Hansr

  Fout. Hij noemde Anouk.

 6. Peanut

  Johan Derksen slaat een beetje door

 7. Bears’den

  Johan is een baas!
  Gewoon gelijk in deze kwestie..

 8. Remi

  Programma “loopt” nu zo’n tien of vijftien jaar in de huidige vorm denk ik,
  ik heb ze állemaal gezien (ook een keertje “live” in ‘t publiek)
  en ik moet heel eerlijk zeggen …

  De uitzending van gisteravond was naar mijn bescheiden mening de állerbeste.
  Ik kom superlatieven tekort … gewéldige televisie.

 9. robb

  Dit is om de kijkcijfers op te krikken ,hij wist dat dit onderwerp ging komen en heeft er een showtje van gemaakt ,wel jammer dat hij daar iedere zanger en zangeres voor nodig had.

 10. Curryworst

  Dus maandag zal Albert V. in zijn zieltogende 6Inside wel een interviewtje hebben met dikke Roxeanne. Dat zij zich zoooo gekwetst voelt door Derksen.
  Vervolgens zal Albert V. weer Dreetje in bescherming nemen want wat errruuugh wat Derksen zei over hem. En wat is Genee toch een vreselijke man om dat vuurtje op te stoken.
  Puur uit rancune omdat het treurige 6Inside op de hak genomen werd met zijn paar kijkertjes per dag.

 11. robb

  Nu heeft Heny werk en kan hij met bloemen vrede stichten.

 12. Erik

  De band van Veronica Inside KAN NIET ZINGEN!
  Danny Vera is prima maar die andere gasten kunnen beter hun mond houden. Echt heel erg vreselijk slecht. En die treden ook nog op door het hele land. Spelen kunnen ze. Zeker. Maar zingen absoluut niet! Iedereen mee eens toch? Nu Johan zelf nog

 13. Johnny👀

  Met Johan eens..Die hele familie Hazes buit de naam al jaren al jaren uit ,zingen kúnnen ze niet en wat wel eigenlijk? Maar de Nler laat zich blijkbaar graag vermaken met slechte kwaliteit.

 14. joris

  Volledig met Derksen eens. Ik denk iedereen wel.

 15. Curryworst

  En dan te bedenken dat hun moeder Rachel de dochter is van de twee allergrootste Hazesfans. Hazes sr. heeft zelfs nog samen gezongen met de kleine Rachel. Later kreeg hij een relatie met haar en toen de kinderen geboren waren heeft hij zich nauwelijks bezig gehouden met de opvoeding van ze, zijn band met Heineken was namelijk hechter.
  Ook had de oude Hazes al jaren geen contact meer met zijn kinderen uit eerdere huwelijken. En nu wordt hij door Dreetje en Roxeanne bijna heilig verklaard.
  Puur om ‘het merk Hazes’ tot de laatste druppel uit te melken.
  Vreselijke familie.

 16. gum

  Ik irriteer me ook nogal aan dit commercieel uitbaten van de naam van hun vader door deze twee. En de media er maar bovenop springen steeds. Hoe dom is dat ?

 17. max

  Het hele artiestenbestaan in NL is 1 grote inteelt. Kijk maar es naar Amstel live vanavond, mijn god iedereen doet het met elkaar…….

 18. Derksen heeft volstrekt gelijk

  Het is ook echt verschrikkelijk. Een gozer die niet kan zingen , gelijk zijn zus, en alleen teert op de naam van zijn vader! Het zou verboden moeten worden. Lachend trekt hij het geld zijn bankrekening op! De fans van het niveau toppers vonden het fantastisch . Niet nadenken maar mee lallen is hun devies.

 19. Ge Braadslee

  Nou neem de band The Clarks, stelletje bejaarden die nog hip willen zijn. Zingen kunnen ze totaal niet Rock & Rollator kun je het beter noemen. Wat een afgang.

 20. joost

  Mijn gevoel zegt mij, dat die hele Veronica voetbal inside een grote nep kliek is, die ons als kijkers besodemieterd.
  Johan Derksen denkt iedereen maar zo te kunnen beledigen, omdat het hem goed uitkomt. We kennen hem te veel macht en kennis toe.
  Maar o wee als iemand iets lelijks over hém zegt, dan zijn de rapen gaar.Hij zegt dan overal lak aan te hebben en dat alleen al tekent de man.
  v.d. Gijp, Genee, Kieft, e.a. lopen in de pas. Die afschuwelijke ouwe mannen band moet beslist van Derksen, niemand in Nederland vindt dit leuk.De zgn. anti houding van Derksen jegens Genee is gespeeld en klopt niet.
  VI is een commercieel bedrijfje met voetbal als uithangbord. Schoenen, onderbroeken, boeken. kleding, lezingen.
  En tenslotte, laat die Hazes lekker zingen en zijn centjes op een eerlijke wijze verdienen.

 21. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Als Johan Derksen spreekt zwijgt de rest. Baas.
  Ook Angela de Jong heeft altijd gelijk.
  Nederlandstalig is bijna altijd mislukt, bijna altijd.
  Morgen meer, naar ons idee zijn ze nog niet helemaal klaar met hun fittie.

 22. Rubicon

  Vond ook rol Genee in Hazes oekaze van Derksen geweldig. Beetje tegensputteren om zijn relatie met hazes jr niet nog erger te maken maar ondertussen schielijk lachen en voorzetjes aan Derksen geven om Hazes nog verder te grond in te boren. En dan vreemd vinden als Hazes zegt liever niet in radio uitzending te komen haha

 23. Veulen

  John de Mol heeft het Paard van Troje binnengehaald. Johan solliciteert ernaar vroegtijdig weggestuurd te worden zodat hij rustig met zijn vrouw van zijn pensioen kan gaan genieten…

 24. Klaasje v

  @Joost

  Helemaal mee eens! Goed verwoord!!

 25. Sedar en Bas

  @Ge Braadslee: helemaal met je eens, ik mis Danny Vera. Die Claks is echt over de datum, met die imitatie-Harry Vermeegen ertussen.

 26. Bart

  Onzin Joost

 27. arie

  Al dat “gepromoot”van Derksen voor het krijgen van een prijsje voor Genee wordt ook irritant. TV-ring- Radio ring. Rot toch op !
  Derksen heeft toch zo’n hekel aan Genee.
  Maar wel wel hem op TV een telkens hem een grote veer in zijn k..d te steken en de kijkers maar manipuleren om maar op Genee te stemmen.

  Zou U dit doen als je iemand een l.l. vindt, geverfd haar, een hele matige amateur keeper was, het belachelijk maken van Genee met zn karaoke zingen, zn. groenten en fruit boekjes raar vindt, en telkens op zn kleding zit te katten.

  Derksen is een matige komediant , leeft in de jaren 70, heeft overal een mening over en is bovendien niet meer de socialistische Johan Derksen van voetbal International.
  Daar hebben ze hem tenslotte uitgekotst.

 28. Cor Daadt

  Johan Derksen maakt gehakt van André Hazes jr.
  Geplaatst op Sat 02 Feb 2019 om 10:45

  De scribent van het bovenstaande artikel is ook niet helemaal fris.

  Hij vermeldt onder meer: Deze week werd duidelijk dat Hazes een Genee-boycot heeft afgevaardigd.
  Hoezo afgevaardigd? Slaat nergens op, raakt kant noch wal ………

  Iets verderop staat: Het is gewoon een slechte zanger, vindt Hazes.
  Uit het daaropvolgende citaat blijkt echter dat deze uitspraak van Derksen afkomstig is.

  Tja, op deze wijze maak je je als stukjesschrijver totaal ongeloofwaardig en moet ik dan ook besmuikt lachen om de IQ-loze reaguursels.

  Mijn conclusie: Niet keuze maar gewoonte regeert de onnadenkende kudde.

 29. Alex

  Zielig dat gezeur.

 30. weethetbeter

  Johan heeft zoals gewoonlijk gelijk .!!!!!

 31. Een ander geluid

  Danny Vera lijkt vervangen door de Clarcs. De een zou op maandag de ander op vrijdag, toch?

 32. Rww

  @een ander geluid. Danny vera is bezig met een tour en allerlei promotie dinggetjes.

 33. NatteNel

  Precies…zooitje meuk!

 34. Henk

  Roxane Hazes is de slechtste ‘zangeres’ van Nederland! Punt.

 35. ivan

  Helemaal met Johan eens.Die Roxeanne Hazes was toch afschuwelijk bij de DWDD, dat was toch geen zingen! En Dre kan ook niet zingen.Als ze geen bekende naam hadden dan zaten ze nu in een achterstandwijk op hun uitkering te wachten.

 36. Wim Meijrink

  Geen betere band om oude hits weer in hun glans terug te geven dan The Clarks.

 37. Karel

  De oude Hazes was in feite gewoon een pedo, en die werd op handen gedragen. Wat een land

 38. Flexi

  @cor daadt Mensen in het ass spectrum hebben vaker moeite met het herkennen van ironie en andere afwijkende taalstijlvarianten. En ze zitten veel te veel op details terwijl de hoofdzaak hen ontgaat.
  Een onterecht gevoel van superioriteit komt ook regelmatig voor. Al eens een online vragenlijstje ingevuld?

 39. rene

  @Flexi, haha, die is raak. Of zou @Cor Daadt niet horen dat de familie Hazes zo vals zingt als kerkratten? Als je doof wordt hoor je bepaalde (valse) tonen niet meer. Dat lijkt naast gevalletje ASS ook bij hem aan de hand.

 40. Trudy

  DERKSEN HELEMAAL GELIJK….KNULLETJE HAZES IS OVER HET PAARD GETILD…..

 41. mossel

  En Henny terug op TV wat een goede zet van VI( lees John de Mol)

 42. Donald Dumb

  Johan heeft echt helemaal gelijk.
  Spijker recht op de kop.
  Hazes jr. is n muzikale k ne us.

 43. Lieke van Lexmond Lover

  Eens met Johan, Andre jr kan niet zingen en Roxeanne Hazes is een mollige vrouw met hele grote memmen die vol zitten met alleen maar vet

 44. Curryworst

  @LvL Lover,
  Van zichzelf is ze niet rijkelijk bedeeld door moeder natuur.
  Haar vulling komt uit een pakje van de kliniek. Zo moeder zo dochter.
  https://www.lindanieuws.nl/nieuws/roxeanne-hazes-over-borstvergroting-ik-was-altijd-flink-en-had-geen-borsten-dus-dat-was-een-raar-gezicht/

 45. liefkleinhertje

  Dat die Rinoceros en dat enge broertje niks konden was wel duidelijk daar hebben we die Derksen niet voor nodig.
  Als je vind dat die Anouk (zingende broedmachine) of die Waylon (stoere Hanes) wel kunnen zingen moet die Derksen lekker naast Freek de Jonge gaan liggen met de kist stevig dicht.

 46. pip

  Hazes junior een over het paard getild figuur.

 47. Roko

  Dat ze eerst eens over voetbal praten ipv mensen in de zeik te zetten Andre Hazes vergelijken met zijn vader kan toch nooit ieder mens is een individu en André Hazes heeft een goede groei qua stem en zang gemaakt elke artiest groeit met de dag en dus Hazes ook als men goed luisterd mensen moeten eens wat meer respect hebben en aardiger doen tegen elkaar en de media moet eens wat correcter dingen plaatsen ipv zulke negatieve reacties oproepen

 48. liefkleinhertje

  Heel die familie Hazes is walgelijker dan vies dat begrijpt die Roko hierboven niet.
  Dar die ouwe Andre zoveel zoop heeft ermee te maken dat ie met een gek wijf (Rachel) getrouwd was en als die gekte dan doorslaat naar die 2 mislukkelingen kan je aardig depressief worden.
  Toen die rinoceros met lekkende borsten bij DWDD stond te schutteren was al net zo wanstaltig als haar broertje zijn partner keuze.

 49. Downman

  Derksen vloog wel erg uit de bocht. Hij vergat zelfs zijn eigen favoriete zangers als Rudy Bennett en Kaz Lux te noemen. Zal wel een gevalletje te veel sigarenrook geweest zijn.

 50. gum

  Derksen had ook terecht gezegd dat Andre Jr volledig parasiteert op de naam Hazes, en dat is weg gehaald…Terwijl Derksen volkomen gelijk heeft.

 51. Roko

  Ik begrijp wel dat je overleden mensen moet laten rusten dat heet respect als je mensen niet kent of als mensen overleden zijn waar praat je dan over zegt meer over jezelf dan over de persoon waar over gesproken wordt en de Roko hierboven en nu hier onder weet wat het leven en respect is en wat normen en waarden zijn leven en laten leven

  Doe aardig wanneer het kan, het kan altijd

 52. gum

  Derksen heeft ook geheel terecht gezegd dat Hazes Junior gewoon parasiteert op de naam Haze, en dat is weggehaald…

 53. gum

  Hazes

 54. liefkleinhertje

  Die kleine Hazes parasiteert , en die Monique parasiteert weer op hem.
  De ouders van Rachel parasiteerde ook om die smerige slagerij open te houden.
  Het is wel een stelletje gespuis heel die familie Van Gaalen.

  En nog even voor Roko ik doe aardig en respectvol over die vieze rinoceros en aanhang maar de realiteit laat ik maar buiten beschouwing voor ik met censuur te maken krijg

 55. Curryworst

  Het werd zojuist even aangestipt in RTL Boulevard.
  Pratende paspop Rick Brandsteder mocht even zijn stukje Derksen vs. Hazes oplezen. Het management van Hazes jr. wilde niet reageren en het management van Roxeanne kwam met een niet ter zake doend statement.
  De kakelende kippen van RTL Boulie waren te laf om er zelf iets over te zeggen. Het bleef akelig stil.
  Pratende paspop Rick kan er overigens weinig over zeggen want hij zit in hetzelfde schuitje. Want zonder papa Brandsteder werkte hij nu in de lokale buurtsuper als vakkenvuller.

 56. Hanneke

  Johan heeft helemaal gelijk! Was Dreetje niet de zoon van, had hij nooit als zanger doorgebroken! Hetzelfde geldt voor zuslief!
  En…..voor heel veel kinderen van de zg BN-ers!

 57. Guttegut

  Johan heeft groot gelijk maar zijn eigen huisband kan er ook geen klote van. Spelen top maar zingen kunnen ze niet

 58. H6

  Veel jaloezie hier zeg.

 59. M1

  @H6, ja hoor, alles is jaloezie. Als je niks beters hebt.

 60. Cor Daadt

  @Flеxi
  Sat 02 Feb 2019 om 13:17

  Tyрisch de reactie van iemand, die tijdens het dаgelijkse uurtje internetten vanuit de geslotеn afdeling, onder toeziend oog van het behandelteam, contact met de buitenwereld mag hebben.

  Ik kan mij voorstellen dat je sinds de invoering van DSМ-5 niet meer weet waar je aan toe bent nu de symptomen lijken voort te komen uit één en dezelfde stoornis die – helaas voor jou – niet te genezen is.

  Dat je in dit verband gemakshalve het niet kunnen onderscheiden van hoofdzaak en bijzaak/-zaken dan wel een onterecht gevoel van superioriteit aan die stoornis toeschrijft, zegt meer over de mentale toestand waarin jij – Fleхi – als gemankeerd persoon verkeert. Ik heb oprecht medelijden met je.

  Toch gloort voor jou een sprankje hoop aan de horizon: Alhoewel niet te genezen kunnen mensen zoals jij wel leren omgaan met hun beperking. Het feit dat de strekking van mijn reactie jou onbegrijpelijk voorkomt, valt jou dus niet te verwijten, maar veeleer je ouders.

  Ik wens je verder een prettig weekend onder toevoeging van een welgemeende raad: Vergeet niet je dagelijkse portie pillen in te nemen, het verzacht je lijden еnigszins.

 61. Holland

  Spijker op zijn kop Johan Helaas maar waar ..

 62. Matt Bianchi

  Het zijn allemaal vieze talentloze tokkies die Hazessen.
  Moeilijk om naar te kijken en onmogelijk om naar te luisteren. Vooral die hippo.

 63. bril

  Tuurlijk parasiteert Hazes junior totaal op de naam opgebouwd door senior. Om heel eerlijk te zijn, snap ik niet waar hij het lef vandaan haalt met die boekingen van Ziggo etc. Zus Hazes verschijnt ook zomaar in allerlei shows, waarom in godsnaam, omdat je Hazes heet? Kan dit parasiteren op de naam van een familielid eens ophouden? Media ?

 64. Topie

  @bril; walgelijk, he.

 65. Trudy

  Hij parasiteert op de naam Hazes kan idd niet zingen en zn zus nog minder…

 66. Ronald

  @Trudy, en het is me toch een stom jong ! Het zit zo: 1 persoon presteert iets, krijgt her en der kinderen, en sommige van die kinderen, (niet allemaal) proberen volledig parasiterend op die naam zelf beroemd te worden . Klaar. en de media maken de fout ze hierin teveel te steunen, nooit kritisch te zijn.

 67. Arie

  Een rasechte lijkenpikker en waardeloze zanger die Dreetje.

 68. Tonio

  Tja, Johan heeft wel vaak gelijk maar om die Drama Queen van een Waylon op een voetstuk te plaatsen gaat wat ver, en wat betreft die kleine Hazes, inpakken en wegwezen!

 69. abn

  Hazes zoon van, Rick zoon van, Dave zoon van, Roxeanne dochter van, Schoots van Overschat zoon van (2x) , vul maar aan.

 70. Dottie

  @abn: Martijn Krabbe zoon van, Johnny zoon van, alle Romers zonen van, Rene van Kooten zoon van, Danny Froger zoon van, de lijst gaat maar door. De hele BN ner wereld is ervan vergeven, en dan nog kinderen van die in de media werken achter de schermen. Het is een groot inteelt zooitje.

 71. Michael

  Even voor de duidelijkheid

  Die mensen die altijd grote commentaar hebben over André Hazes junior

  Jullie moeten je zelf is goed in de spiegel kijken stel mafkezen hier

  Jullie hebben kennelijk geen verstand van echt muziek dus voor deze

  Namens alle fans van André Hazes

  Dike vinger voor jullie allemaal

 72. Peter

  Echte muziek?? Wie heeft hier een kronkel??? Droeftoeter

 73. Cor Daadt

  @Michael
  Sun 03 Feb 2019 om 14:57

  Het intellect druipt van je reactie af, dus logisch dat je namens alle fans van André Hazes reageert ……… Bravo.

 74. Matt Bianchi

  Parasieten moet je afknijpen en vertrappen. Kennis laten maken met maatje 43. Dat is wat deze Lapschwantzers verdienen. En gatverdamme die mammaatje met die geverfde smoel…..

 75. Matt Bianchi

  Die dikke hippo die niet kan zingen. En haar broertje dat geen charisma heeft, alleen
  kermisklantenuitstraling. Helemaal walgelijk die clan. Zelfs de woonwagenbewoners hebben meer klasse.

 76. Joop

  Die platte kermiszanger net als zijn zus zijn geen zangers, Derksen heeft dus gelijk.

 77. anoniem

  Ik vrees dat meneer Derksen zelf ook geen prettige zanger is.. :-S

 78. BRAAK

  Meneer Derksen heeft gelijk, die kale kwal stelt niks voor.

 79. StefanV

  Ik vond de kritiek van Johan Derksen op André Hazes junior zwaar overtrokken. Het hoeft je smaak niet te zijn, maar de bewering dat hij “niet kan zingen” slaat nergens op. Er is bar weinig aan te merken op de zangkunsten van Hazes junior.

  De opmerking over Roxeanne was wél terecht. Die meid kan totaal niet zingen en is louter en alleen bekend vanwege haar vader en vanwege haar vriendje dat bij hihop-label TopNotch werkt.

 80. Deadly Viper

  Dat Hazes niet kan zingen hoor je wel aan dat ka a a ahn ka a a ahhhn in dat laatste flutnummer van m.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.