Soof-regisseur Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL

Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL en Videoland als creatief producent. In deze functie gaat ze zich bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe series, films en documentaires. Dat heeft het mediabedrijf laten weten. Beumer, regisseur van onder meer Spangen, De Gelukkige Huisvrouw, Loft en Soof, is de komende zes maanden verbonden aan RTL. “En als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, keert ze terug na de opnames van haar film Mijn vader is een vliegtuig.”

RTL-baas Sven Sauvé is verheugd over de komst van Beumer. “We zijn trots en blij dat we kunnen aankondigen dat Antoinette Beumer zich bij RTL aansluit. Met haar halen we een zeer ervaren maker en vooral ook een fantastische verhalenverteller in huis.”

Sauvé vervolgt: “Aangezien we steeds meer fictie in eigen huis ontwikkelen voor zowel de zenders als Videoland zijn haar expertise en netwerk van onnoemelijke waarde. Naast een vakvrouw is Antoinette ook nog eens een inspirerend en leuk mens met een goeie dosis relativering en humor.

Beumer is de zus van de bekende actrice Famke Janssen.

Foto: Jacqueline de Haas

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen