RTL ligt niet wakker van overstap RTL Weer-sterren

Geplaatst op ma 04 feb 2019 om 17:48

RTL vindt het jammer dat de bekendste gezichten van het RTL Weer zijn aangekocht door concurrent John de Mol, maar het heeft geen invloed op de koers van het mediabedrijf. Dat laat ze weten in reactie aan het AD. Eerst zat De Mol alleen aan de A-sterren van RTL, nu zijn de weermannen- en vrouwen aan de beurt en als het op dit tempo verder gaat, kaapt hij volgend jaar de nietmachines en rolodexen weg. Over de exit van Amara Onwuka en Dennis Wilt maakt RTL zich niet al te veel zorgen.

Onwuka en Wilt gaan bij SBS 6 weerman Piet Paulusma opvolgen en dat betekent dat De Mol nóg meer gaten slaat in het presentatieteam van RTL. “Natuurlijk is het jammer als mensen bij ons weggaan. Maar dit soort transfers zijn van alle tijden. Veel belangrijker is dat dit soort overstappen, hoe vervelend soms ook, geen invloed hebben op onze koers.

Die koers is de on-demandkoers, waar Talpa buitengewoon slap in is. “We hebben op elk relevant videoplatform een sterke positie, zowel op tv als online met onder andere Videoland“, aldus RTL.

Die bouwen we verder uit met een investeringsbudget van tientallen miljoenen, die we volledig investeren in de kijker door veel nieuwe programma’s en series te maken, ook in eigen huis, en in innovatie.”

De Mol moet ervoor waken dat het graaien in de presentatorenstal van RTL niet tegen hem gaat werken. Het komt gemakzuchtig en poenerig over en dat weet de kijker niet te waarderen.

Foto: RTL
71 Reacties op “RTL ligt niet wakker van overstap RTL Weer-sterren”


 1. Stip

  Videoland gaat helemaal niet zo goed als RTL doet voorkomen. Maar ja….als je die kijkcijfers angstvallig verborgen houdt kun je dat blijven scanderen en weten alleen insiders hoe het echt zit.

 2. Deadly Viper

  Zo komt SBS nooit van dat RTL kopie imago af.

 3. M.

  Ik gun het SBS meer, Nederlandse bedrijf, RTL Duitsland samen met Chantal Janzen en Paul de leeuw mogen van mij verdwijnen. Lang leven de Nederlands ambacht… Go SBS

 4. Natalie

  @Deadly Viper
  Net als jij. Kopie van een clown.

 5. Flippie

  @Stip
  Mon 04 Feb 2019 om 17:51

  Waar baseer je dat op?

  De cijfers binnen het media bedrijf RTL suggereren toch heel iets anders. En om je even voor te zijn, Netflix maakt haar cijfers ook niet zomaar bekend.

 6. ano@niem.nl

  RTL doet alsof haar neus (niet) bloed….

  Ze houden weinig over wat mij nog aan RTL bindt.

 7. west

  @ Stip Videoland wordt geschat op 700.000 abonees
  maar zekwr weten de zogenaamde kenners het ook niet
  las een paar weken geleden ergens een stukje daarover
  maar als je de 1 ct abonees vandaag meetelt en er weer over een week afhaalt
  blijf je schommelen op eenhalf miljoen
  Video levert niets op moet geld bij , is ook een prestige project!

 8. west

  by the way RTL gaat zich niet meer inzetten voor tv , maar gaat zich meer toeleggen op online , dat is hun doel, kijkcijfers vinden ze ook niet meer belangrijk !

 9. Maandag

  Ach het weer blijft met of zonder deze twee.
  En nieuwe kans voor andere weer mannen en vrouwen.
  Prima.

  @MC,
  “RTL Weer sterren” hahaha

 10. west

  volgens RTL zitten ze nu op 400.000 , Netflix op 2, 4 miljoen
  Zoek maar eens op google onder > hoeveel abonees heeft Netflix < of RTL ZIET AANTAL ABONEES VERDUBBELEN

 11. Paul Lamote

  RTL-SBS lijkt steeds meer op een wedstrijd in de vijfde klaasse van het amateurvoetbal: reuze belangrijk voor de betrokkenen, oninteressant voor de rest van de wereld.

 12. Wop

  Het gaat er ook niet om of Videoland nu goed loopt, het gaat er om dat het product over 5 jaar in de hoofden van de Nederlanders zitten. Over enkele maanden komt disney + . De vraag is niet of dit gaat lopen maar wat voor schade dit brengt aan de televisie en Netflix.

  Mensen zijn bereid om 2/3 streaming diensten af te nemen mocht de content goed zijn, het huidige landschap toont daar op dit moment nog weinig interesse inzending aangezien de kosten van internet mega duur zijn. Maar als er straks een prijs vechter komt die goedkoop internet aanbiedt dan krijg je dus dat mensen gaan kiezen, en waar valt de keuze dan? Videoland, Netflix of Disney +? John de Mol kan een mega grote zender opbouwen, maar hij is te laat het gat wat Nederland kon opvullen is al gedicht.

 13. weersterren wat een onzinnige omschrijving

  Niemand die hier van wakker van ligt. Opgeklopte sensatie.

 14. Peanut

  @ano@niem.nl : je reageerde ergens anders al erg pro-Talpa, dus heel geloofwaardig ben je niet als je nu roept dat er weinig is wat je nu nog aan rtl bindt….

 15. Dennis

  Over twee jaar zijn Amara en Dennis werkeloos… Net als Wendy, Gordon, Jandino, Johnny, Winston, Renate, Victor, Dries etc.

  Linda de Mol zal wel weer aan de bak gaan bij RTL of NPO

 16. John

  Idd over een paar jaar, met hangende pootjes terug. Dennis is al eerder en het werk geweest bij 10 van de mol. Die John is een hebberige graaier. Ik kijk nooit naar sbs en zal dat ook niet doen.

  Laat die de mol kliek in de stront zakken

 17. Deadly Viper

  John de Mol is een enorme l u l met zn wegkapen overal en wat goed scoort de nek omdraaien. Geef het een paar jaar en er staan dankzij hem 300+ werknemers op straat omdat hij vier zenders in een keer gesloopt heeft. Chapeau John, chapeau je gunfactor is 0.

 18. Deadly Viper

  Talpa is een onsymphatiek en werknemeronvriendelijk bedrijf

 19. A.Zijn

  Ja, nu mag RTL weer eens stunten. Ik zit DWDD te kijken en zou het best een strak plan vinden als ze Gerard Joling weer als presentator gaan inzetten op groot amusement! Alleen hij kan in principe van The Mask Singer nog iets maken.

 20. Bart

  @DV Ja nou weten we het wel!

 21. Deadly Viper

  Talpa waar je 24/7 eigendom bent van de Mol en een nummer en krom kan liggen voor een hongerloontje

 22. Bart

  @A.zijn Ja dat zou wel een goede stunt zijn. RTL zou eigenlijk ook Ter land ter zee en in de lucht weer terug moeten brengen. Zie ook wel voor me met Gerard als presentator boven aan de schans en bijvoorbeeld Vivienne van den Assem in het publiek en te water in de boot.

  RTL zou goed aan doen de mannen van Streetlab binnen te halen. In elk geval Daan Boom en Tim Senders. Zij maken nu voor ZAPP Betreden op eigen risco. Ik zie ze wel groot zaterdagavond amusement maken bij RTL4 en RTL5. Verder zouden ze wel met een aantal creatieve formats kunnen komen.

 23. Deadly Viper

  Daarom staan er nog dik honderd vacatures open. Mensen weten wel beter dan bij dat aan de arbowet schijt hebbende bedrijf te werken

 24. Deadly Viper

  Haha gekke Bart. Streetlabjochies groot amusement op primetime hahaha.

 25. Bart

  @DV Is gewoon een goed idee. Blijkt maar weer dat je niet weet waar je over praat.

 26. Deadly Viper

  Vloggers en youtubers op tv is k u t. Dat internet gehobby is verre van het tv-VAK.
  Niet iedereen die je ern camera en mic in de handen drukt kan het ook en dat is dagelijks te zien. Lege hulzen zijn het die filmpjes.

 27. Deadly Viper

  Bart weet gern zak van het VAK televisie, duidelijk.

 28. Woi!ter.

  Bart ligt de hele avond aan zijn penis te trekken.

 29. John

  Die mensen die over stappen per direct van de buis. Wendy geen voice meer laten dien, kan Martijn alleen wel. Weer mensen niet meer laten presenteren etc. Weg wezen.

 30. Jona

  Die mensen die over stappen per direct van de buis. Wendy geen voice meer laten dien, kan Martijn alleen wel. Weer mensen niet meer laten presenteren etc. Weg wezen.

 31. Bart

  @DV Jij kijkt tv als een kijker. Je bent een kijker en maakt je hier druk om dingen waar jij je als kijker helemaal niet mee bezig moet houden.

 32. A.Zijn

  En Huys naar het RTL Nieuws en dan van Nieuwkerk op Late Night.

 33. Dorus

  Hij flikt het WEER….

 34. Jokko

  NIEUWS
  Jan Slagter wil Piet Paulusma naar Max halen
  Updated 1 uur geleden

  Jan Slagter hoopt weerman Piet Paulusma naar de publieke omroep te halen. Hij gaat de komende weken gesprekken voeren met het Friese weer-icoon om te kijken of hij bij Omroep Max op radio en televisie weerberichten wil gaan verzorgen.

  „Er zijn natuurlijk een hoop haken en ogen”, stelt Slagter. „Maar het voornemen is wel om er uit te komen. Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. En ik denk dat hij erg goed op zijn plaats zou zijn bij Omroep Max.”

  Paulusma kreeg maandag te horen dat SBS6 na 23 jaar zijn contract als weerman niet meer verlengt. Productiemaatschappij Talpa wil een ander soort weerberichten gaan verzorgen. Hiervoor zijn RTL-weermannen Dennis Wilt en Amara Onwuka aangetrokken. Paulusma liet maandag weten vrede te hebben met het besluit, maar het wel jammer te vinden. „Ik had liever de 25 jaar volgemaakt”, aldus de Fries.

 35. jaap

  Weg met die 2 weermensen. Laat ze maar naar SBS gaan. Gelijk op non actief, eruit en op zoek naar nieuw fris talent.

 36. Ron

  Ach RTL weer sterren? Als ik hun laatste aanwinst zie, de opvolger van Helga van Leur met dat lange gezicht wat staat op ‘ik heb een hele vieze wind gelaten’. Daar ga je de oorlog ook niet mee winnen. Beter kan RTL zich richten op 1 weer personality. Wat dat betreft heeft SBS dat jaren geleden goed gezien. Niet diverse gezichten maar 1 bepalende anchor voor het weer en die op een voetstuk plaatsen. Dat doen ze in de US ook. Zo’n pool van weer anchors schiet niet op. Eigenheid moet je bieden en niet verschillende persoonlijkheden.

 37. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Omg. De wereld vergaat. De weermannen/vrouwen lezen toch het weer op van een autocue en wijzen wolkjes aan op een grote groene kaart met wat onduidelijk gezwaai waarbij het geprojecteerde plaatje de boodschap ondersteunt!?
  De betreffende data kopen ze in bij een commercieel weerbureau. Volgens ons kan iedereen het weer presenteren. Echt iedereen. Z’n moeder. Z’n broertje. Enzovoorts. Dus wat Amara dat gaat doen… wij snappen dat ’t het weer is, maar het waarom ontgaat ons volkomen. In elk geval. Jammer voor Piet, die maakte het verschil al 23 jaar. Zo ééntje krijg je niet. snel terug.

 38. Jokko

  Jan Slagter is de John de Mol van de Publieke Omroep.
  Ja echt, alleen zonder geld.

 39. Jokko

  NIEUWS WENDY VAN DIJK
  Toen er ruim zestien jaar geleden, slechts kort voor hun geplande huwelijk, een abrupt einde kwam aan hun verloving, hadden maar weinig mensen gedacht dat Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, buiten de gedeelde zorg voor hun zoon Sem, ooit nog meer dan koel en zakelijk contact met elkaar zouden hebben.

  Hoe anders bleek de werkelijkheid: Xander is erg close met Wendy en haar nieuwe gezin en op haar beurt is de tv-presentatrice veel waardering gaan voelen voor Sophie, de vrouw met wie Xander alweer jaren zielsgelukkig is, samen met hun zoon Dex en dochter Céla Lynn. In deze voor Wendy zware tijd, biedt Xander dan ook een brede schouder om op uit te huilen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk wellicht, ontdekte Story. Want een betrouwbare getuige zag Wendy afgelopen week in het gezelschap van ex-verloofde Xander de Buisonjé. De getuige: ‘Ik zag Wendy op de Meentweg in Bussum bij Xander in zijn Range Rover stappen. Ze liet haar eigen Porsche achter en de twee reden richting de woning van Xander.’ Wat daar gebeurde, is onbekend. Overigens lijkt het tij te keren voor de verstandhouding tussen Wendy en Erland. Verbleef de voormalige RTL-baas eerst nog vooral in zijn eigen woning aan de rand van het Vondelpark, de laatste dagen sliep hij gewoon weer in de echtelijke villa in Nigtevecht. ‘Erland is hier nog geregeld,’ verklaart een oplettende buurtbewoner aan Story. ‘Hij brengt Lizzy ’s ochtends vaak naar school. Daarna luncht hij vaak met Wendy en rijdt hij naar zijn woning en muziekstudio in Amsterdam.’ Veel mensen in de showbizz hopen dat Wendy en Erland de komende weken nader tot elkaar komen en hun huwelijk een liefdevolle doorstart geven. Mogelijk gebeurt dit sneller dan verwacht en kan op 22 januari, wanneer Wendy 48 wordt, niet alleen het glas worden geheven op haar verjaardag, maar ook op haar hereniging met Erland…

 40. Jokko

  NIEUWS
  NPO gaat remake Das Boot uitzenden

  KRO-NCRV gaat begin maart de nieuwe Duitse tv-serie Das Boot uitzenden. Dat heeft de omroep maandag bekendgemaakt. Het is een remake van de iconische Duitse oorlogsfilm van regisseur Wolfgang Petersen uit 1981.

  Tom Wlaschiha, één van de hoofdrolspelers in de serie Das Boot
  Das Boot speelt zich af in het najaar van 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi’s, staat op het punt om vanuit La Rochelle te vertrekken en zijn eerste missie uit te voeren. De extreem claustrofobische omstandigheden en de oorlog vergen echter het uiterste van de veertigkoppige bemanning. De serie is geregisseerd door Andreas Prochaska.

  De oorspronkelijke Das Boot geldt als een van de beste Duitse bioscoopfilms uit de jaren tachtig. Het claustrofobische epos werd gedraaid door cameraman Jost Vacano, een van de vaste crewleden van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven. De film ontving stapels prijzen, waaronder zes Oscarnominaties en betekende de springplank voor regisseur Petersen naar Hollywood.

  De serie Das Boot is vanaf 2 maart te zien op NPO2.

 41. Jokko

  NIEUWS
  Regisseur Antoinette Beumer gaat bij RTL aan de slag als Creative Producer Fictie. Dat heeft RTL maandag bekendgemaakt.

  In haar nieuwe functie houdt ze zich onder meer bezig met de ontwikkeling van nieuwe series en films en gaat ze op zoek naar nieuw talent. De Soof-regisseur zal in eerste instantie zes maanden verbonden zijn aan RTL en keert mogelijk terug in de toekomst als de samenwerking beiden bevalt.

  RTL is enthousiast over de komst van Antoinette. „Met haar halen we een zeer ervaren maker en vooral ook een fantastische verhalenverteller in huis. Aangezien we steeds meer fictie in eigen huis ontwikkelen voor zowel de zenders als Videoland zijn haar expertise en netwerk van onnoemelijke waarde”, zegt RTL-CEO Sven Sauvé. „Naast een vakvrouw is Antoinette ook nog eens een inspirerend en leuk mens met een goeie dosis relativering en humor.”

  Beumer, de zus van actrice Famke Janssen, is bekend van onder meer de eerste film van Soof, De gelukkige huisvrouw, Hertenkamp en Loft. Vorig jaar verscheen daarnaast haar debuutroman Mijn vader is een vliegtuig.

 42. Samantha

  Ik kijk niet naar Sbs meer hou niet van zulke opzet tv

 43. Jokko

  NIEUWS EVA JINEK
  Met een schorre stem presenteerde Eva Jinek gisteren haar talkshow. De presentatrice is geveld door een griepje, maar dat is voor haar geen reden om in bed te blijven. Een aantal fans maken zich daarom zorgen.

  Kijkers hadden veel respect voor Eva, die ondanks haar beroerde toestand een goede show wist neer te zetten. De presentatrice excuseerde zich aan het begin van het programma voor haar schorre stem. ‘Normaal gesproken gaan we meteen naar het nieuws, maar ik wil eerst mijn excuses aanbieden voor mijn stem,’ zei ze. ‘Ik geloof dat ik niet helemaal heb kunnen ontsnappen aan de griepgolf. Ik ga er het beste van proberen te maken, ik hoop niet dat u er te veel last van heeft.’

  Uitzieken
  Toch maken fans zich ook zorgen om de kersverse moeder. Een aantal benadrukken hoe belangrijk het is om aan je gezondheid te denken, óók als je een populaire talkshow presenteert. Ze hopen dat ze vandaag in bed blijft om goed uit te zieken.

 44. Jokko

  GEEN GOED NIEUWS VOOR BEJAARDE VROUW HUMBERTO TAN

  Het zit het gezin Tan niet mee deze vakantie naar Finland. Het plan was om door te reizen naar Lapland, maar een vervelende val heeft daar een stokje voor gestoken. Humberto geeft een update hoe het nu met zijn vrouw Ineke gaat.

  Het is zelfs zo ernstig, dat Ineke waarschijnlijk haar rib heeft gebroken. Humberto schrijft: ‘Helaas géén Lapland, maar nog steeds Helsinki. Door een ongelukkige valpartij heeft Ineke een rib gebroken, dus sneeuwscooters, hondenslee, afgelegen gebieden en op de dag van de valpartij vliegen, was niet zo’n goed idee. Een gebroken rib kan niet in het gips dus dat wordt een periode van ongeveer 6 weken revalideren, met veel pijn. De Finse arts in het ziekenhuis sprak trouwens uitstekend Nederlands. Zij was zeer attent en meelevend…. De stad maakt trouwens ook veel goed!!! Helsinki is absoluut een aanrader. En in Lapland was het gisteren -30, in de stad maar -10. Ieder nadeel heeft dus toch zijn voordeel… :)’

 45. Jokko

  NIEUWS SBS ADVISEUR ERLAND GALJAARD
  Niet alleen Wendy is het ongevraagde middelpunt van overspelroddels – ook Erland is onderwerp van gesprek. Vooral nadat de volgens velen aanstaande tv-directeur van SBS6 met een aantrekkelijke dame werd gesignaleerd in het hippe hoofdstedelijke restaurant The Lobby, dat onderdeel is van een hotel.

  Dat was een dag nadat het nieuws van de huwelijkscrisis van Wendy en Erland bekend was gemaakt in een persbericht. Dit zorgde ervoor dat bij binnenkomst meteen alle blikken op Erland en de vrouw in zijn gezelschap waren gericht. De twee kozen een plekje ver verwijderd van de ingang van het restaurant, maar dat kon niet voorkomen dat ze scherp in de gaten werden gehouden. ‘Ze hadden het overduidelijk naar hun zin,’ vertelt een aanwezige bron aan Story. ‘Het was alsof ze elkaar al jaren kenden en zich erg vertrouwd met elkaar voelden. Dat straalde ervan af. Dit was niet hun éérste rendezvous…’ Na aanvullend onderzoek van Story blijkt dat het gaat om de ex-secretaresse van Erland. Omdat hij aansluitend geen vragen van Story wilde beantwoorden, kon hij geen duidelijkheid verschaffen over de afspraak met zijn voormalige rechterhand. Wél viel Story op dat zijn trouwring niet langer om zijn ringvinger zit. Vooralsnog lijkt er geen reden aan te nemen dat de twee in zo’n drukbezochte horecazaak hun amoureuze strategie aan het bespreken waren of andere snode plannen smeedden.

 46. chris?

  Volgende week zijn de toiletdames aan de beurt om over te stappen naar SBS6

 47. liefkleinhertje

  Moet je eens kijken wat een ranzige clowns er overstappen het is gewoon een lachertje.
  Als alles klaar is stapt die de Mol weer terug en al die nietszeggende on talenten zijn als on gedierte in de val gelopen.

 48. A.M.

  Die overstap zal toch hopelijk niet van invloed zijn op het weer!

 49. Chrizzolicious

  Op de een of andere manier heb ik het idee dat ik de koers van RTL meer vertrouw dan die van ome John…

 50. Steven

  SBS 6 gaat de zender van de gelikte, plastic, kille en op alle fronten voorspelbare ingestudeerde formats (The Wall etc) worden. Ik zie een gat in de markt voor onvoorspelbaarheid, de gewone man of vrouw in een uitzonderlijke situatie waar vanalles kan gebeuren. Het is dan zaak om daar de juiste presentatoren tegenover te zetten a la Rolf Wouters, Ron Brandsteder, Willem Ruis. Ik denk dat RTL4 de juiste richting inslaat als het gaat om het aantrekken van Paul de Leeuw. Mensen met charisma die kunnen improviseren heb je nodig, niet plastic fantastic types zoals Wendy of Winston. SBS 6 voelt net zoals het oude Tien, een zielloos bij elkaar geraapt zooitje. Et gaat het niet worden. Toch veel suc-zes gewenst ome Sjon.

 51. Joost

  Is er al een app ontwikkelt die waarschuwt of iets van Unilever is?
  Het zou fijn zijn als je dit enge bedrijf kon weren uit je boodschappen.

 52. Wijze van Zion

  De kleren van de keizer……………

 53. Wolter

  Ik maak me vooral zorgen over Veronica….

  ….over hoe Veronica het alleen nog maar beter zal gaan doen! Veronica, de enige echte nummer 1!!!

 54. A.Zijn

  Ook op weergebied kiezen ze voor de minst sympathieken. Ik zie ook kansen voor de andere zenders.

 55. Bart

  @A.zijn Wat betreft Amara heb je zeker gelijk.

 56. Laurens

  @A.zijn; welke sympathieke weermannen had RTL nog dan?

 57. J. met de Pet

  Als je het weer mag presenteren ben je al een ster, net zo als je met 6 voldoendes de VMBO afmaakt je al hoogopgeleid bent in Nederland.

  Sterren die failliet zijn verklaard volgens de media rijden nog vrolijk rondom de duurste restaurants in een auto van minimaal 150.000 euro.

  13 in een dozijn inbraakje bij een BN’r in een Amsterdamse achterbuurt en er staat direkt een enorme politiemacht met groot materieel voor de deur.

  Hetgene wat die lui overkomt is gelijk abrupt. BN’r x of y vreest voor miskraam na drinken glaasje wijn. BN’r keek dood in de ogen bij rete simpele kijk operatie. Vind BN’ster weer het geluk -Lees geld strooiende suikeroompje- na dramatische scheiding?

  BN’r gaat verkleed als zwerver naar de apotheek voor de broodnodige zeer dure verslavende medicatie om driftbuien te kanaliseren en dringt nog voor ook, zielig klein mannetje in het echt. Massief en groot op TV. (getuige)

  Nietszeggende TV grietjes en andere mislukte sterretjes die uitsluitend op goed in de slappe was zittende mannen of op voetballers van de andere kant vallen, hoe lelijk ook. Daarna keihard rondbazuinen dat het liefde op het eerste gezicht is en zij totaal niet wist wie het eigenlijk was, terwijl degene elke week met zijn kop op TV is of anderszins in de media over exposed is

  NL smult ervan terwijl het steeds kinderachtiger overgebracht wordt door de media.

 58. Leni

  Wat n zieligheid… Die sjon de mol kan geeneens zelf weermensen bedenken… Ook die moet ie van n ander jatten…. Ik ga NIET KIJKEn!!

 59. Hillie

  Een leuk filmpje met een computerstem volstaat. Dat gezeur over poppetjes is nergens voor nodig.

 60. Jokko

  Volgende week zijn de toiletdames aan de beurt om over te stappen naar SBS6

 61. Bovenbuurman

  Amara Onwuka en Dennis Wilt zijn sowieso al te oud. Ze vliegen er heel snel uit. Want JdM wil uiteindelijk jong en fris. Daarom begrijp ik deze zet ook niet.

 62. Leo

  Nu nog een paar nieuwslezers ergens wegkopen en ANP Nieuws kan de lucht in.
  Een nieuwe SBS flop.

 63. Simon

  John de Mol wil al die sterren om ze te kunnen digitaliseren. Ze moeten iedere dag voor zo’n green screen de raarste capriolen uithalen. En daarna is het afgelopen.

 64. Jan

  RTL zet zijn samenwerkingspartner (De Persgroep) goed in om Talpa slecht neer te zetten. En alle media hobbelen er achteraan. Net als de burgers die zich erdoor laat beinvloeden. Ze proberen duidelijk een karikatuur van John de Mol neer te zetten. En ook voert men hun eigen ideeen en fantasien aan als absolute waarheid.

 65. Leo

  Jan, om voor l ul te staan, heeft De Mol echt geen ander nodig.

 66. Jokko

  Talpa is een irritante club geleid door de grijs haar koning.. John de Mol.
  Mensen snappen door het handelen van John de Mol… wat voor hele super nare man het is…. een zakkenvuller over de rug van de kijker.
  Dat vind ik.

 67. anonymous

  Amara en Dennis zijn nou ook niet de leukste, dus die mist de kijker niet.

 68. Ronnie

  John de Mol wil van SBS6 een meer flashy zender maken, hahahahaha. De SBS6 kijker is niet flashy, de gemiddelde leeftijd van de kijkers is namelijk bijna net zo hoog als bij NPO1, ouder dan 50. Daarom doet 6Inside het niet goed, de kijker zit al naar Omroep Max te kijken. De iets jongere kijkers naar Boulevard.

  Je kunt niet voor niks als adverteerder alleen nog inkopen op de doelgroep 25-54, waarvan echt wel duidelijk is dat je dan effectief gezien alleen 50+ goed bereikt.

  Dat doet RTL dus slimmer, het lineaire aantal kijkers zal niet meer groeien, maar on demand blijft wel groeien, zeker als je nieuwe content blijft maken. Je zou zeggen dat John de Mol een slimme man is, maar ik ben er niet meer zo zeker van!

 69. ary

  Wordt straks het weer gebracht door een blondje met zwart haar ?

 70. A.Zijn

  @ Laurens William bijvoorbeeld

 71. EddyA

  Hopen maar dat het weer nu eindelijk beter wordt in Nederland.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.