Sis van Rossem verveelde zich dood bij Eva Jinek

Sis van Rossem heeft er geen spijt van dat ze in januari niet met haar broers meeging naar de show van Eva Jinek. Ze verveelde zich bij haar eerdere bezoek, in januari 2016, namelijk dood. Dat vertelt ze in gesprek met De Telegraaf. Van Rossem ging vorige maand uit principe niet mee, omdat er een kind aan tafel zat dat zich verleidelijk liet fotograferen. “Ik heb veel positieve reacties gekregen op mijn beslissing laatst niet bij Jinek aan te schuiven omdat dat kindmodel ook te gast was.”

De Hier Zijn De Van Rossems-ster hoeft helemaal niet zo nodig op tv bij Jinek. “Mensen doen alsof het heel wat is om bij die Jinek te mogen komen. Nou, ik heb het al een keer gedaan en ik heb me kapot verveeld.”

Die uitzending híeld maar niet op, meent ze. “Ze hadden ons aan het einde van het programma gezet, als lokkertje. We zaten maar te zitten aan die tafel. Ik had al bedacht dat ik deze keer een haakwerkje of een boek zou meenemen.

Van Rossem heeft helemaal geen zin om zich aan te passen aan de tv-wereld. “Op tv moet je blijkbaar steeds roepen: Leuk! Enig! En: haha! Dat is aangeleerde flauwekul. Het is leven ís ook niet zo vrolijk, toch?

Mensen zeggen weleens dat we zo mopperen. Dat vind ik helemaal niet. We benoemen alleen de realiteit.”

Het Telegraaf-interview met Sis van Rossem kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen