3FM-dj’s Glazen Huis dronken backstage stiekem wijn

De 3FM-dj’s die meededen aan de ooit zo succesvolle Glazen Huis-actie, namen het niet zo nauw met de regels over eten en drinken. Er werd achter de schermen stiekem wijn gedronken. Dat heeft dj Timur Perlin verklapt op NPO Radio 2. De opzet van Het Glazen Huis was dat de deelnemende dj’s dagenlang gingen vasten voor het goede doel, maar wat de kijker níet zag is dat ze achter de schermen af en toe hun boekje te buiten gingen. Er werd gewoon wijn gedronken, aldus Perlin.

Perlin merkte op de radio op dat hij licht mensenschuw is. “En dan ga je in Het Glazen Huis. Hoe verzin je het ook, maar ik dacht: nu moet ik het echt ook een keer doen. En elke keer als dan een shift voorbij was, dan ging ik me opsluiten op de de wc. Dat was de veiligste plek, een beetje onder het podium van Woodstock was dat.

Daar kon Perlin ‘uren’ zitten. “En af en toe dan kwam Gerard Ekdom. Dan kwam hij mij een wijntje aanbieden. Die had dan stiekem een wijntje meegenomen en dan werden we kneiterlam van ongeveer een half glaasje wijn – we hadden natuurlijk niks gegeten en dan wordt je echt…

De sidekick van dienst: “Je mag helemaal geen wijntje drinken!

Perlin: “Ik zie dat ik door moet…

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen