SBS 6 onthult alle namen deelnemers It Takes 2

De deelnemers van het allereerste SBS 6-seizoen van It Takes 2 zijn bekend. Het gaat om Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriens en Pim Muda. Dat heeft de zender laten weten. It Takes 2 is een van de Talpa-programma’s die John de Mol heeft verhuisd van RTL 4 naar SBS 6. De jury, presentatie en de drie deelnemende zangprofs waren al bekend en nu zijn ook de kandidaten onthuld.

Een vakkundige jury – Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom – beoordeelt alle optredens. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon, die backstage de deelnemers opvangt na hun optreden.

De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis stellen zélf hun team samen. In de eerste aflevering geven de deelnemers hiervoor eerst een solo-optreden. De professionals kunnen deze optredens niet zien en beoordelen dus enkel de stemmen. Zij kiezen ieder drie BN’er-kandidaten.

Als de teams bekend zijn, barst in de tweede aflevering de strijd los! Vanaf deze aflevering valt er steeds één bekende kandidaat af. Wie wint? Wie van de BN’ers mag zich voortaan ook zanger noemen?

It Takes 2 is vanaf dit voorjaar te zien op SBS6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen