RTL 4 komt met eigen Marie Kondo

Geplaatst op Fri 22 Feb 2019 om 11:45

RTL 4 komt met een eigen Marie Kondo. De tv-zender komt met een programma waarin rommelhuizen worden opgeruimd. Dat heeft producent Blue Circle laten weten. Marie Kondo is de Ushi van Netflix die Amerikaanse rommelkonten te hulp schiet. Haar programma is razend populair en dat succes is RTL kennelijk ook niet ontgaan. Die zender komt nu met Ons Huis Vol Spullen, een programma vol uitpuilende kledingkasten, overvolle wasmanden, propvolle voorraadkasten en overal speelgoed.

De meeste ouders klinkt dit bekend in de oren, meent de producent. “Het huis is een chaos, maar door drukke agenda’s schiet opruimen er regelmatig bij in. Word je gek van de troep en verlang je naar orde en overzicht? Geef je dan nu op voor Ons Huis Vol Spullen!

Het welbekende ‘team van experts’ gaat de gezinnen helpen met het ordenen en opruimen van hun huis. “Ben of ken jij iemand die gek wordt van de rommel in huis en daar verandering in wil brengen? Meld je dan nu aan!

En wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een opgeruimd huis.”

Foto: RTL
12 Reacties op “RTL 4 komt met eigen Marie Kondo”


 1. Baron

  Liever goed gejat dan slecht bedacht.

 2. Curryworst

  In plaats van dat je met je dikke re et op de bank zit om iedere week anderhalf uur lang dit programma te kijken kun je beter je tijd besteden met het aan kant brengen van je eigen rommelhuis.

 3. Koosje

  Zoiets hadden we in Nederland toch al met de Schoonmaaksdiva’s.

 4. Paulus

  afschuwelijk

 5. Erik

  Het is niet het concept dat het programma van Marie Kondo zo populair maakt. Het is Marie Kondo zelf die als persoon onvervangbaar is voor dit programma. Zo enthousiast, lief en empathisch komt ze over op tv. Benieuwd wie in de rol van Marie Kondo duikt. Verwacht niet Marie Kondo zelf die bij Nederlandse gezinnen huizen gaat opruimen.

 6. René

  Het houdt blijkbaar niet op: hulp, zingen, dansen, kinderlijke spelletjes, roddelnichten, een overdosis aan BN’ers… dit zijn de commerciële zendertjes anno 2019.
  De commerzieltjes moeten zich diep schamen voor alle wanstaltige rotzooi die al jaren over NL wordt uitgestort!
  En ook al zou de veelzijdige kwaliteit van de Publieke Omroep mij 10 euro per dag kosten, ik heb het er graag voor over.

 7. Mink Vaillant

  Suffe titel. ‘Ons huis vol spullen’… verzin iets sprankelends…

 8. Fred_Kroket

  “Marie Kondo is de Ushi van Netflix”

  Was dit nou echt nodig Mediacourant?

 9. Dessert Storm

  Iets voor Dennis Storm.

 10. Tijl

  Lieke van Lexmond….

 11. Zomaar

  Programma Mijn Leven in Puin was al iets vergelijkbaars.

 12. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Mijn Zender Is Puin.

  En dan Wendy van Dijk inhuren om orde op zaken te stellen.
  Verkleed als Ushi. Tóp-televisie. Zou dan 6inside als eeeste sneuvelen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.