Gerard Ekdom: ‘Wijn in Glazen Huis als slaapmiddel’

Gerard Ekdom geeft toe dat hij in het verleden wijn heeft gedronken in het Glazen Huis. Hij gebruikte het als slaapmiddel. Dat heeft de radiomaker dinsdagavond gezegd in Shownieuws. Ekdom en zijn collega-dj’s deden altijd net alsof ze alleen maar water en sapjes dronken tijdens hun verblijf in het goededoelenhuis, maar Timur Perlin heeft nu onthuld dat ze achter de schermen gewoon aan de wijn zaten. Ekdom bevestigt dat hij stiekem wijn meenam.

De dj, nu werkzaam bij Radio 10, bevestigt het verhaal. “Ja, inderdaad: ik nam wel eens een flesje wijn mee naar het Glazen Huis. Dat was puur als slaapmutsje voor als ik een lange nacht kon slapen. Dan deed ik een heel klein beetje in een glaasje en dan ging ik knock-out.”

Die fles ging nooit leeg, aldus Ekdom. “Want als de week klaar was, zat er nog voor de helft chardonnay in. Het was dus puur daarvoor.”

Ik kan me herinneren dat ik Timon inderdaad een keer een glaasje heb gegeven, maar ik kan me niet herinneren dat hij daar ketskeil van is geworden. Dat lijkt me sterk, toch? Dus het valt allemaal wel mee.”

Lees ook: 3FM-dj’s Glazen Huis dronken backstage stiekem wijn (gisteren)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen