René Froger wil tv in badkamer, gaat helemaal mis

René Froger heeft geprobeerd om zelf een televisie in zijn badkamer op te hangen. Die klus is echter helemaal misgelopen. Dat vertelt de zanger met een multifocale bril in Veronica Magazine. Froger dacht dat hij dat klusje wel kon klaren, maar niets is minder waar. Het lukte hem niet om de televisie op te hangen. “Ik heb één keer een tv in de badkamer op willen hangen, maar dat ging volledig mis. Op het eind zaten er acht boorgaten in de muur, maar stuk voor stuk zonder functie.

De zanger heeft zich flink ingespannen voor deze klus en zijn vrouw Natasja stond er vast en zeker heel bezorgd bij te kijken, maar toch is het niet gelukt. Het is een klustrauma voor Froger. “Daarna heb ik geen gereedschapskist meer aangeraakt. Ik laat het aan anderen over.

Al met al kijkt Froger graag televisie. Ook zet hij graag een film op. “Mijn all time favourite is actrice Julia Roberts. Dat vind ik een prachtig typetje. Als ze lacht, dan lach ik ook. Ik heb het nummer Pretty Woman een aantal keer op de setlist gehad. Als ik dat zong, moest ik meteen aan haar denken.

Tot slot vertelt Froger dat hij twintig jaar Mercedes rijdt. “Ik heb nu een donkerblauwe Maybach.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen