Miljuschka hoopt dat ze hypotheek kan blijven betalen

BLVD-ster Miljuschka Witzenhausen hoopt dat zij en haar vriend Philip hun hypotheek kunnen blijven betalen. Die is namelijk erg hoog. Dat vertelt het nichtje van Willem Holleeder in gesprek met Veronica Magazine. Witzenhausen maakt zich er wel eens zorgen over. “Philip en ik hebben samen een huis gekocht. Maar als je er sec naar kijkt, is het van de bank. Wij zitten tot aan onze nek in de hypotheek. Je hebt zoveel jaar om het af te betalen. De vraag is: gaat dat lukken?“, zegt ze.

Maakt ze zich dan zorgen over haar carrière? “Ik heb ook weleens tegenvallers. Mijn mazzel is dat ik veel ijzers in het vuur heb. Ik ontwikkel recepturen voor tijdschriften, maak boeken en binnenkort ligt mijn servies in de winkel. De ene keer lukt iets, de andere keer niet. Superspannend allemaal. Daar ben ik eerlijk in. Het is niet zo dat mijn kostje gekocht is.

RTL Boulebvard is ook een lucratieve tv-klus. “Het is heerlijk om daar als expert te staan. Ik hou van mijn werk. Dat is misschien ook wel waarom alles lekker loopt. Ik doe alleen maar dingen die ik zelf echt leuk vind. Dat straal je dan ook uit.

In deze tijd is het makkelijk om een wandelende reclamezuil te worden. Ik blijf trouw aan mezelf en ik ben selectief in mijn keuzes. Ik zeg ook weleens ‘nee’ tegen een grote klus, omdat het niet bij me past. Dat doet even pijn, maar uiteindelijk voelt het altijd beter.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen