NPO gaat seksverhalen van BN’ers lospeuteren

De NPO heeft weer een relevante tv-formule bedacht van publiek geld. BN’ers gaan in een nieuw programma van Jan Kooijman hun seksverhalen delen. Dat heeft omroep KRO-NCRV laten weten. BN’ers vertellen aan twee deelnemende teams hoe seks en daten er bij hen aan toe is gegaan, toen zij in hun eerste ontluikende seksuele fase zaten. Welk verhaal bij welke BN’er hoort, moeten de teams raden. “Ik kijk enorm uit naar Wie doet het?“, reageert de presentator.

Kooijman vervolgt: “Dat de BN’ers zo open durven te zijn over hun eerste stappen op het gebied van seks en daten waardeer ik zeer. Ik hoop dat het de deelnemers, die zich kwetsbaar opstellen, zal uitnodigen om ook op een open manier met mij het gesprek aan te gaan over hun eigen ervaringen.

Wat moet de KRO-NCRV in godsnaam met dit programma? Mediadirecteur Jochem de Jong legt uit: “Wij willen met onze programma’s mensen in de samenleving met elkaar verbinden. Wie doet het? is bij uitstek een prikkelend programma waarbij KRO-NCRV het gesprek opent met jongeren over seksualiteit en intimiteit.”

KRO-NCRV is nog op zoek naar deelnemers. “Vind jij het geen probleem om over seks te praten samen met een van je vrienden, broer of zus, en ben je tussen de 19 en 25 jaar? Meld je dan aan voor Wie doet het?

Het programma begint half april.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen