Rob Jetten feliciteert Voice-winnaar die op hem lijkt

D66-leider Rob Jetten heeft zijn look-a-like uit The Voice of Holland, Dennis van Aarssen, gefeliciteerd met zijn overwinning. Dat was dit weekend te zien in RTL Boulevard. Dennis van Aarssen heeft een beetje dezelfde nerdy look als Rob Jetten en is de afgelopen tijd vaak met de politicus vergeleken. De showrubriek vond het daarom een aardig idee om Jetten te benaderen met het verzoek om een leuke videoboodschap in te leveren. Dat heeft de D66-politicus ook gedaan.

Jetten feliciteert de Voice-winnaar met zijn prestatie. “Hé Dennis, allereerst heel veel respect dat je nu alweer in de studio zit bij RTL Boulevard, want ik begreep dat je pas om half zes op bed lag. Het is natuurlijk helemaal terecht dat je die geweldige overwinning bij The Voice vannacht even goed hebt gevierd.”

Inmiddels wordt Jetten al vergeleken met de Voice-winnaar. “De afgelopen weken zijn wij vaak met elkaar vergeleken, maar er is toch wel wat veranderd in de tussentijd. In het begin werd jij misschien vergeleken met die fractievoorzitter van D66, maar inmiddels word ik op straat vergeleken met die Michael Bublé van Europa, de winnaar van The Voice.

Dennis, van harte gefeliciteerd, geniet ervan en veel succes met je platencontract.”

Overigens liet Boulevard ook nog een huilende Wendy van Dijk zien. Na afloop van The Voice op vrijdag was ze sip omdat het haar laatste show was. “We gaan zo lang terug met elkaar. Ik ben gewoon super dankbaar dat ik aan de tofste show die we hebben in Nederland zo lang heb mee mogen werken. Het is echt wel pittig om daar afscheid van te nemen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen