Rob Jetten feliciteert Voice-winnaar die op hem lijkt

Geplaatst op ma 25 feb 2019 om 9:20

D66-leider Rob Jetten heeft zijn look-a-like uit The Voice of Holland, Dennis van Aarssen, gefeliciteerd met zijn overwinning. Dat was dit weekend te zien in RTL Boulevard. Dennis van Aarssen heeft een beetje dezelfde nerdy look als Rob Jetten en is de afgelopen tijd vaak met de politicus vergeleken. De showrubriek vond het daarom een aardig idee om Jetten te benaderen met het verzoek om een leuke videoboodschap in te leveren. Dat heeft de D66-politicus ook gedaan.

Jetten feliciteert de Voice-winnaar met zijn prestatie. “Hé Dennis, allereerst heel veel respect dat je nu alweer in de studio zit bij RTL Boulevard, want ik begreep dat je pas om half zes op bed lag. Het is natuurlijk helemaal terecht dat je die geweldige overwinning bij The Voice vannacht even goed hebt gevierd.”

Inmiddels wordt Jetten al vergeleken met de Voice-winnaar. “De afgelopen weken zijn wij vaak met elkaar vergeleken, maar er is toch wel wat veranderd in de tussentijd. In het begin werd jij misschien vergeleken met die fractievoorzitter van D66, maar inmiddels word ik op straat vergeleken met die Michael Bublé van Europa, de winnaar van The Voice.

Dennis, van harte gefeliciteerd, geniet ervan en veel succes met je platencontract.”

Overigens liet Boulevard ook nog een huilende Wendy van Dijk zien. Na afloop van The Voice op vrijdag was ze sip omdat het haar laatste show was. “We gaan zo lang terug met elkaar. Ik ben gewoon super dankbaar dat ik aan de tofste show die we hebben in Nederland zo lang heb mee mogen werken. Het is echt wel pittig om daar afscheid van te nemen.”

Foto: RTL
12 Reacties op “Rob Jetten feliciteert Voice-winnaar die op hem lijkt”


 1. Deadly Viper

  Als je maar op TV bent.

 2. Curryworst

  De achternaam van Dennis, daar heeft Rob Jetten ook wel affiniteit mee.

 3. Henny

  Ik denk Dennis ook wel!

 4. maatje te groot

  Moet je hem daarmee feliciteren?/ Ocherrrmm..

 5. K

  Met de verkiezingen inzicht zwaaien wij Jetten ook netjes uit…net zoals Groen Links🙌🙌

 6. Fenna

  Rob Jetten vind ik een gladde, achterbakse, kruiperige en benepen roboth o m o. In geen enkel opzicht lijkt Dennis van Aarssen op deze creep. Dennis is een leuk, sociaal en prettig mens alles wat die robot niet is. Ook het uiterlijk van Dennis is zoveel prettiger dan het uiterlijk van die kwijlerige creep Jetten.

 7. Donald Dumb

  Dennis van Aarsen…
  De naam zal niet lang klinken in de media.

 8. Theo

  D66 met Jetten: 0 zetels.
  En terecht.

 9. Hendrik Sihasulewanepatty

  Jetten de robot die onze Penthouse vrouwen slaande Pechdrolletje opvolgt is en blijft een niemendalletje.

 10. Godefroy France

  Hoe ranzig kunnen deze groenlinkse muppets wel niet worden, vervelende, misselijk makende vergelijking, deze “nichterige aarsridder” gaat wel heel ver om in de publiciteit te komen br br br br ik ril als ik deze onechte viezerik op tv zie, wat een verschrikkelijke CREEP, ik dacht dat met penthold het randje ranzig was bereikt, maar die hele linkse groene antisemitische islamknuffelaars moeten gewoon verdwijnen, jetten zie ik eerder in het geniepige escort wereldje furore maken, br br br vaticaan zal trots op hem zijn !!!

 11. Hendrik Sihasulewanepatty

  Hear,hear Godefroy France!

 12. Maria

  @ Godefroy France

  Met als toevoeging op je treffende duiding:

  Ik vind Rob Jetten een enge bruine trui breier, een miezerige hypocriete chocoladeridder, een bruinwerker, en een griezel van de bovenste plank. Hij is de overtreffendr trap van die schele gluiperige Pechtold.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.