Linda de Mol vanavond te gast bij Eva Jinek

Geplaatst op Thu 14 Feb 2019 om 14:45

Tv-koningin ontmoet talkshowkoningin. Linda de Mol zit vanavond samen met haar compagnon Jildou van der Bijl in de talkshow van Eva Jinek. Dat heeft de redactie van Jinek laten weten. Na haar veelbesproken overstap naar het SBS 6 van haar broer John de Mol is vandaag bekend geworden dat Linda haar blad verhuist naar Talpa en ook creatief directeur wordt van Net5. “Vanavond is Linda te gast bij Jinek om deze nieuwe stap in de samenwerking met haar broer toe te lichten.”

Ook bij Jinek op deze Valentijnsdag een gesprek over de liefde. “En met wie anders dan presentator Yvon Jaspers en de Boer zoekt Vrouw stellen; Michelle en Maarten en Steffi en Roel. Hoe kijken ze terug ze op het Boer zoekt Vrouw avontuur? En wat zijn hun plannen voor de toekomst?

En officier van justitie Wouter Bos is te gast. Het Openbaar Ministerie wil harder optreden tegen klanten die seks hebben met minderjarige meisjes die in de prostitutie worden gedwongen.

Jinek is vanavond om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: RTL, NPO
43 Reacties op “Linda de Mol vanavond te gast bij Eva Jinek”


 1. M.

  Linda Linda, respect voor alles waar jij voor staat, wat ben jij succesvol, jij bent net als Beyonce, het is allemaal gelukt in jullie levens, top van de top…. Het moet heerlijk zijn om Beyonce te zijn of Linda.

 2. HansR

  wat een verademing als het eens een keer niet over Holleeder gaat of…….?

 3. anonymous

  Eva gaat ook naar Talpa.

 4. Bacof

  M.
  Thu 14 Feb 2019 om 14:50
  = de stand up comedian op MC.

 5. J

  Denk dat er wel kans is dat iemand (Jinek) van de NPO vanaf sept. ‘19 of jan ‘20 naar de late avond van SBS6 gaat.

 6. Gaathemnietworden

  Vanavond maar even overslaan ,De Mol ,Jasper en een zooitje boeren met chicks , verschrikkelijk!!!!

 7. Lies

  @J: succes is niet verzekerd. Zie Twan Huys.

 8. Guttegut

  M.
  Zou hij van zijn stoeltje gegleden zijn bij het maken van zijn stukje?

 9. K

  Leuk…heb echt respect voor Linda. …knap wat zij neer zet en altijd fatsoenlijk en oprecht….kunnen er niet veel zeggen.

 10. Curryworst

  Zit je dan als officier van justitie met een serieus onderwerp tussen kakelende kippen.

 11. Dennis

  Linda gaat ook floppen op SBS6 en Net5

 12. Shaniquilia van der Putten™©

  Kan dat mens niet wegblijven?

 13. Mark

  1,1 miljoen kijkers!

 14. Mag ik ook eens een keer wat zeggen?

  Dag Twan.

 15. Anton

  De volgende keer Donald Trumpuitnodigen Eef

 16. ome H

  Wanneer begint Pauw weer?

 17. japiooo

  Alleen maar geld waar het Linda om gaat. dat zit natuurlijk in de genen van de familie de Mol. Hoop echt dat ze zo keihard op hun plaat gaan, de gunfactor is echt niet aanwezig. walgelijke lui!

 18. LLRV

  Eva moet bij deze line-up hebben gedacht: SMULLEN !!!

  Zucht …

 19. critikast

  Dat wordt weer “ons kent ons”met kleffe zoenen en slijmerige vragen. Niet kijken dus !

 20. Will van Bil

  Ik kan niet wachten om weer niet te kijken!

 21. FreakPauwer

  Tonight It’s gonna be the bashing Donald Trump show again yeahhh ooohh Yeahh

 22. tina trucker

  deze botoxkop word mede mogelijk gemaakt door bayer

 23. ivan

  kOMT DEZE BOTOX HOOFD HAAR PRODUCT PROMOTEN. HEBBEN DE FAMILIE DE MOL NIET GENOEG VERDIEND AAN T DOMME VOLK DIE NOG IN DEZE OPLICHTERS GELOOFT

 24. Lieke van Lexmond Lover

  Wat een TOP tafel vanavond! Hier kan Twan Huys alleen maar van dromen!
  bij Twan gaat het zeker weer over Trump, Holleeder of Peter r de vries

 25. Mark

  Het zou wel leuk zijn als Jinek Linda een beetje kritisch zou bevragen

 26. Alexander-F-Arnhem

  BIJ TWAN (voormalig TAN)
  Govert Schilling
  @GOVERTSCHILLING
  Maan
  @MAAN
  Kris Kross Amsterdam
  @KRISKROSSADAM
  Tabitha
  @TABITHAMUSIK
  Step Vaessen
  @STEPVAESSEN
  Fernando Halman

 27. Dij Enkletser

  Vrees dat het weer,

  Slijm Slijm , zal Zijn

 28. Alexander-F-Arnhem

  BIJ EVA vandaag:
  Vandaag
  Yvon Jaspers over de liefde met BZV-stellen Steffi & Roel én Michelle & Maarten

  Vandaag
  Linda de Mol over haar overstap naar Talpa en nieuwe functie bij Net 5

  Mogelijke vragen:
  BZV naar Linda TV ?

 29. Kijker

  Wat ze ook doen bij SBS het gaat allemaal floppen 🤣

 30. Baco

  Kijker, jij snapt het.

 31. Hdksg

  Nou jottum

  Een pratende golden retriever die geinterviewd word 😴

 32. Henk

  Mede mogelijk gemaakt door haarverffabrikant ….

 33. Juize

  Laat me raden, vanaf september wordt net5 omgedoopt tot linda tv?

 34. aammehoela

  Leuke voordracht van ds. Gremdraat bij DWDD. Ook hij voelt aan wat sommigen hierboven ook al verkondigen. De Molletjes zijn enkel uit op macht, met hun lieve lach………………….. En het zusje wil het broertje wel helpen.
  Ik hoop zo dat de ene flop na de andere flop beide zenders zal teisteren. Die John de Mol ziet er trouwens ook niet uit. Lijkt wel alsof hij bijna 80 jaar oud is.

 35. HERMAN

  dit programma word mede mogelijk door botox,je knapt er echt van op

 36. Daan

  Wat ik een beetje oneerlijk vind aan Linda haar verhaal in Jinek is wat ze elke keer zegt, namelijk dat het heel logisch is dat de programma’s meegaan naar RTL omdat ze van John zijn. Maar John heeft er al die jaren voor gekozen om die titels op RTL te plaatsen, zefls toen die al lang eigenaar was van SBS. Is het dan gek dat RTL titels die zij al jaren uitzenden en die ze als zender groot hebben gemaakt nu opeens weg haalt. Neem bijv. The Voice Senior. Dat is pas in augustus geïntroduceerd. John heeft er toen zelf voor gekozen om die titel aan RTL aan te bieden. En nu gaat ie er vanuit dat ie dat zo mee kan nemen. Waarom heeft ie dan niet met dat programma gewacht totdat ie van SBS een grotere zender wilde maken of waarom heeft ie die titel niet meteen op SBS gezet. Nee, John wilde nog wel even profiteren van het feit dat het bij RTL een groter bereik heeft en het dan na 1 seizoen alsnog weg kapen. Beetje vals spel.

 37. Daan

  Correctie: Is het dan gek dat RTL titels die ze al jaren uitzenden en die ze als zender groot hebben gemaakt wil behouden?

 38. Dennis

  @Daan: Inderdaad. Daarnaast kwam het op mij over dat ze het onbegrijpelijk vindt dat RTL niet met Talpa wil samenwerken zodat RTL sterren ook programma’s voor SBS kunnen maken. Nou ik snap dat wel. SBS had namelijk geen sterren, dus als dat was doorgegaan dan had dat alleen ten koste gegaan van RTL. En nu die samenwerking niet doorgaat moet er geconcurreerd worden, en dat is zonde, zoals ze vertelde: Want dat kost zoveel geld. Verder probeerde ze voor haar broer op te komen. Ze vindt dat alles wat hij onderneemt zo vaak in een negatief daglicht wordt gezet.

 39. yep

  Dat beeld klopt ook. Er zit bij veel mensen altijd een soort van afgunst, en een genieten wanneer een ander faalt. Vaak zodat hun eigen leven niet zo sneu lijkt.
  Wees blij dat er iemand is die een leuke zender wilt opbouwen waar de kijker veel plezier aan kan gaan beleven. Dat doet hij deels met nieuwe programma’s en deels met zijn eigen programma’s die nu nog op een andere zender zijn. Lijkt me niet meer dan logisch. De kijker wordt er ook zeker niet slechter van, want RTL moet nu noodgedwongen ook wat meer gaan vernieuwen. Ik kan er alleen met veel tevredenheid naar kijken en verwacht vanaf het nieuwe winterseizoen een mooi aanbod op de diverse zenders.
  Argument dat hij heeft geprofiteerd van RTL is wellicht waar, maar RTL ook net zo goed van hem.

 40. Daan

  @Dennis Ja. RTL heeft allemaal presentatoren en programma’s die ze al jaren met succes uitzenden. Wat zou voor hun de meerwaarde zijn om dat allemaal opeens te moeten delen met een compleet ander bedrijf. Wat John dus eigenlijk zegt is je hebt de keuze, of je geeft de helft van je titels aan ons en je deelt je presentatoren en als je dat niet doet kaap ik gewoon je sterren weg en neem ik ook meteen alle Talpa titels mee. Dat is eigenlijk dus geen keus voor RTL, dat is niet eens een samenwerking, want RTL zou in beide gevallen alleen maar verliezen.

  Wat ik bijv. ook een vreemd verhaal vond is dat van Patty Brard. Die op het punt stond een contract bij RTL te tekenen en dat opeens om gekke redenen niet doorging en dat weken later ze opeens op het punt staat bij Talpa te tekeken. Lijkt er een beetje op alsof John er lucht van kreeg dat ze bij RTL zou tekenen en dat ie toen haar opeens iets heeft aangeboden. Wat best gek is aangezien John SBS al had toen ie haar ontsloeg.

 41. Daan

  @yep Het punt dat ik maak is dat Linda suggereert dat het vreemd is dat RTL zo voor die titels gaat liggen. Titels die ze al jaren brengen en waar ze gewoon mee door willen gaan. Bovendien introduceert John 6 maanden geleden nog een nieuw programma bij RTL (The Voice Senior) en wil die blijkbaar nu alle titels daar weghalen. Had dan niet eerst The Voice Senior aan RTL aangeboden, want je gaat mij niet vertellen dat hij dit allemaal de laatste paar weken heeft bedacht.

 42. Dennis

  @Daan: Ja, dat van Patty Brard vind ik ook wel een beetje te toevallig. Denk ook dat dit met een (beter) contract van John de Mol te maken heeft.

 43. Saar

  6 Inside haalt laagterecord

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.