Onfris: barman First Dates rookt peukies

Vanwege zijn vlotte babbel en felblauwe ogen wordt First Dates-barman Victor Abeln door veel vrouwelijke kijkers gezien als een prins op het witte paard. Maar dan wel een prins waar een luchtje aan hangt: in de nieuwste VARAgids bekent hij aan de lopende pand ‘peukies’ te roken. Vooral als hij series kijkt in bad. “Gewoon uren achter elkaar. Laptop op de stoel ernaast, peukies roken en nergens anders aan denken. Ik heb het bad speciaal in de slaapkamer laten zetten, voor mijn bed.

Abeln heeft dus maling aan zijn imago. Hij houdt wel van het ongepolijste. Zo vindt hij Ryanne van Dorst ook een ‘moordwijf’. “Authentiek is een misbruikt woord, maar ze is het echt. Ze steekt de draak met mensen maar behoudt toch het respect. Zonder moreel vingertje in de lucht.”

Hij vindt gekke mensen geweldig. “De allermooiste televisie die ooit gemaakt is, dat moet Majoor Bosshardt met Herman Brood bij Villa Felderhof zijn. Die kijk ik elk jaar wel een keer terug.

Zo’n open blik, die moet je als barman ook hebben. Die aflevering, die is gewoon goud.”

Het VARAgids-interview met Victor Abeln kunt u lezen via Blendle.

Foto: Wessel de Groot

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen