Jinek-redactiemeisje Charlotte gebasht in Privé

Geplaatst op Tue 19 Feb 2019 om 14:45

Ene Elisabeth Bierens de Haan, een 82-jarige ‘fonosofe’ die onder meer zegt dat ze kamerplanten kan horen groeien, doet in de nieuwste Privé flink haar beklag over de redactie van Eva Jinek. Dat is te lezen in het tijdschrift. Dankzij inspanningen van mevrouw De Haan heeft Amsterdam een tijdelijk loopbrug in de Beethovenstraat geplaatst, omdat de werkzaamheden daar veel hinder opleveren voor voetgangers. Er volgde een uitnodiging van Jinek en die heeft ze ook geaccepteerd.

Ze was naar de kapper geweest en had een nieuw jasje gekocht, maar werd toen afgezegd. “Dit had ik niet van Eva verwacht. Als je mij bestelt, moet je je afspraak nakomen! Maar wat gebeurt mij? Ik werd op het laatste moment gebeld door ene Charlotte (24) van de redactie met de mededeling dat meneer Frans Timmermans (57) over de Brexit kwam praten en dat die alle zendtijd voor zijn rekening zou nemen. Zo ga je niet met mij om.

Krankzinnig, vindt De Haan het. “Ja, ik ben boos. Want wat gebeurde er vervolgens… diezelfde Charlotte belde mij enkele dagen later met de mededeling dat Eva mij toch nog wilde hebben maar dat ze nog geen datum kon prikken. Ik vroeg: Hoeveel procent kans geef je me dat het nu wel doorgaat? Toen zei Charlotte blijmoedig: ‘Dertig procent.’ Ik ontstak in woede: als je afspraken met mij maakt, ga ik alleen voor honderd procent.

Ontsla die Charlotte lekker, lijkt ze te adviseren. “Met alle respect, maar die Charlotte vind ik geen goede representant van Eva. Het meisje moet nog veel leren.

Kunnen Jinek en haar redactie het nog goed maken? Door haar uit te nodigen om over haar nieuwe boek te praten. “Daarom hoop ik op een herkansing in mei. Eva heeft mijn telefoonnummer!

Het Privé-artikel ‘Zo kan Eva Jinek het goedmaken’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV
24 Reacties op “Jinek-redactiemeisje Charlotte gebasht in Privé”


 1. Ben

  Vechten om bij die jinek te mogen zitten.
  Dan ben je echt radeloos.
  Eenzijdige noordkoreaanse troela.
  Was ooit goed in haar vak.

 2. Marc E. Putto

  Geen televisie gewend kennelijk deze hautaine fonosofe. Het komt regelmatig voor dat geplande items vervallen als er later meer opportuun nieuws langskomt.

 3. Freddie

  Die vrouw is toch een bekende van Life4you.

 4. Roger

  Wie wil dr bij die engnek zitten überhaupt

 5. Ronnie

  Wie is deze vrouw in godsnaam?

 6. Mediaprak

  Je wordt uitgenodigd om te praten over een ‘loopbrug’ in de Beethovenstraat? Landelijk nieuws?? En je wilt praten over je boek (oplage 15 stuks). Beste mw. daar hebben we nu AT5 voor opgericht.

 7. Meneer Kaktus

  Aaaaaaaaahhhhhhh……Elusabeth!
  Geeft aan het begript ‘bekakt lullen’ zo’n extra dimensie, dat de geaffecteerde tongval van tante Trix er bij verbleekt.

 8. StefanV

  Mevrouw snapt niet dat ze zendtijdvulling is en dat de actualiteit voorrang heeft. Sowieso mag het allemaal wel eens wat minder Amsterdam-centrisch in dat soort talkshows. AT5 bestaat toch niet voor niets?

 9. Ben

  Dat je zo iemand uitnodigt voor een talkshow als Jinek is sowieso al armoedig.

 10. Ben

  zo’n*

 11. Godefroy France

  En wij maar denken dat het dieptepunt in het TVriool is bereikt, Engnek op zich is al een verschrikking, maar plaatsmaken voor onze zeventalige volksverlakker en deze vogelverschrikker afzeggen is natuurtlijk de andere kant van een nationale ramp !!!

 12. pp

  En dat van iemand die helemaal niets is.

 13. Dij Enkletser

  Deze Dame moet gewoon met de Rollator op Tafel slaan,
  gelijk heeft ze,wat denken ze wel niet,
  Zij is , Elisabeth de Grote Fonosoof !…toch?

 14. Dij Enkletser

  Maar,had ze dat niet Horen aankomen ?

 15. Dennis

  Deze heks beweert dat ze stemmen kan horen en kan praten met de doden, nou nou. Bij rtl had ze breede aandacht. Natuurlijk rtl4, ja mensen jullie zender.

 16. Coca Cola

  Wie is dit smerige, verlepte viswijf?

 17. Lies

  Een 82 jarige dame mag je niet afwijzen. Respectloos.

 18. Erik

  Wanneer komt Donald Trump hoogstpersoonlijk in de show!?

 19. liefkleinhertje

  Die komt in mei wel weer terug want die vieze ouwe toverheks moet nog een boekje promoten.
  Niet dat het veel uitmaakt want het is toch onzin.

 20. Professor Luier

  Ik ben haar zoon, jullie mogen niet zo laatdunkend schrijven over mijn mamam-e-Lise, mijn eigen poeslieve Cruella de Volle, ja moeder loopt niet best meer, ja moeder leert anderen, met name buurtgenoten, graag een lesje, ja niemand neemt mama nog serieus, ja moesje is de gekkin van de buurt, ja mijn moeder is de personificatie van mediageilheid, maar ik ben haar al jaren vreselijk dankbaar dat ik de door haar misbruikte luiers mag dragen. De door mij gedragen luiers gebruikt zij dan weer. Zo onderhouden moeder en zoon een duurzame luierrelatie. Wij zijn zo enorm dol op elkaar, eigenlijk alleen vanwege het uitwisselen van gebruikte luiers. Verder heb ik niks met dat onmens.

 21. Dominee Bonk

  Ik had een relatie met deze dragonder. Ook in onze relatie wilde zij alle aandacht en eiste een plek op de preekstoel, de toverkol. Via bol.com liet ze een zweepje bezorgen om mij uit mijn kerk te jagen, de feeks. Ik vraag me wel eens af wat er gebeurd zou zijn als haar woning door een bom van de Engelsen was geraakt? Dan was ik geestelijk niet zo door dit loeder verminkt. Gelukkig ging ik wel altijd voor het zingen de kerk uit, waardoor we samen geen kindje hebben, stel je voor een zoon of dochter die op deze giftige draak zou lijken. God zij met mij.

 22. Cora

  Wie wil er nog bij Jinek aanschuiven. Het is verworden tot een oninteressant programma en Eva kan. Beter fulltime moeder worden

 23. Trudy

  Van mij had die kliek dood kunnen vallen Eva met dr vissenogen denkt dat ze het heeft gemaakt .kapsones trut…JEROEN KOM TERUG WAT MOETEN WE MET DIE cLINTONFAN er is er maar 1 een goede talkshowhost en dat is PAUW

 24. Meester in Notarieel Recht Volonté Fuchse

  Elisabeth is mijn zuster en heeft net zo veel klasse als ik.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.