Michael Jackson zat ook aan Loeki de Leeuw

Michael Jackson, die momenteel in opspraak is vanwege de documentaire Leaving Neverland waarin hij wordt beschuldigd van kindermisbruik, heeft in het verleden ook aan Loeki de Leeuw gezeten. Dat meldde Albert Verlinde donderdagavond in 6 Inside. Het Japanse themapark Huis ten Bosch heeft Loeki als mascotte en Michael Jackson is daar ook eens geweest. Hij heeft hem daar stevig vastgehouden, maar de foto daarvan wil zijn geestelijk moeder Louise Geesink niet meer delen.

Verlinde wilde de foto graag aan zijn kijkers tonen. “In een pretpark in Japan staat een Loeki. Dat vinden de Japanners leuk. Michael Jackson was in dat park en heeft een foto gemaakt van hem met Loeki. Dat is natuurlijk leuk om te laten zien.”

Louise Geesink wil dat echter niet. “Louise zei: ‘Ik vind het een beetje vervelend, want Michael Jackson daar is toch wat mee in deze tijd, dus ik wil die foto nu niet delen.’”

6 Inside suggereerde dat Jackson misschien ook wel inside Loeki is geweest. “Ik denk dat Loeki toen de kreet bedacht heeft: ‘Asjemenou.’”

De foto van Jackson en Loeki is overigens wel te vinden op Spreekbuis.nl.

Overigens had 6 Inside donderdag een wel héél pijnlijke instart:

Foto: Ster

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen