RTL 4-ster Martijn Krabbé bloedt: ‘Ik haat jullie!’

Twee blisterverpakkingen hebben RTL 4-ster Martijn Krabbé schade toegebracht aan zijn vinger. Bloedend slaakt hij nu een noodkreet. Dat is te lezen op Twitter. Krabbé vindt dat het afgelopen moet zijn met die belachelijke blisterverpakkingen, waarin vaak voorwerpen als scharen en scheermesjes worden verpakt. Veel Nederlanders krijgen hier op dagelijkse basis mee te maken, maar veilig is het niet: bij het openen blijkt het plastic vlijmscherp. Nu is er dus ook een tv-ster gewond geraakt.

Gelukkig kan Krabbé het nog wel navertellen, maar prettig is het niet. “Ik heb zojuist twee producten geopend die ik dagelijks gebruik en nu heb ik een bloedende vinger.”

Fabrikanten moet volgens Krabbé hun verantwoordelijkheid nemen. “Beste hard-plastic verpakkingen van scheermesjes en opzetstukken voor elektrische tandenborstels; ik haat jullie vanuit het diepst van mijn ziel en wens jullie NOOIT meer te zien.”

Veel volgers van Krabbé hebben gelijksoortige ervaringen. Eén van hen, Han, moest na het openen van een blisterverpakking zelfs naar het ziekenhuis. “Het kostte mij eens vier uur ziekenhuis, plastic snee tot aan m’n pees.

Eén ding is zeker: Krabbé staat niet alleen. Het NPO 1-programma Kassa heeft afgelopen zaterdag een oproep gedaan of mensen zich willen melden als ze last hebben van verpakkingen die haast niet open te krijgen zijn.

Krabbé is vanavond wel gewoon te zien in de eerste liveshow van The Voice of Holland. Kassa-ster Brecht van Hulten heeft nog steeds een hersenschudding.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen