Marijke Helwegen: ‘RTL-Peter zal niet gemist worden’

Societyster Marijke Helwegen, die onlangs kampte met ontplofte borsten, denkt dat Peter van der Vorst niet gemist zal worden als presentator op televisie. Dat zegt ze in gesprek met Nieuwe Revu. Van der Vorst stopt dit jaar met al zijn presentatiewerkzaamheden om zich volledig te kunnen richten op zijn nieuwe functie bij RTL, namelijk die van programmabaas. Het betekent het einde van titels als Van der Vorst Ziet Sterren, waar Helwegen zelf ook ooit aan mee heeft gedaan.

Helwegen was te gast in het 2014-seizoen. “Ik ben normaal gesproken voorzichtig met media in mijn huis, maar Peter was welkom.”

Ze prijst hoe hij haar heeft neergezet. “Hij concludeerde dat ik geen typetje speel en dat ik gewoon echt zo ben. Hij gaf toe dat hij me verkeerd had ingeschat en had ook snel door dat hij me niet omver kon blazen. Dat vond ik wel sterk.”

Toch zal Helwegen hem geen moment missen als tv-presentator. “Zullen we hem missen op de buis? Dat denk ik niet. Iedereen is vervangbaar.”

Nieuwe Revu belde ook nog met Robert Jensen en Tatjana Simic, maar zij willen niet reageren op zijn nieuwe functie. “Sorry man, ik kan jullie over dit onderwerp niet te woord staan“, zegt hij. En zij: “Ik wens hem het allerbeste, verder laat ik me niet over hem uit.

Het Nieuwe Revu-artikel Wie denkt Peter van der Vorst wel dat hij is? kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen