Marijke Helwegen: ‘RTL-Peter zal niet gemist worden’

Geplaatst op wo 27 feb 2019 om 15:30

Societyster Marijke Helwegen, die onlangs kampte met ontplofte borsten, denkt dat Peter van der Vorst niet gemist zal worden als presentator op televisie. Dat zegt ze in gesprek met Nieuwe Revu. Van der Vorst stopt dit jaar met al zijn presentatiewerkzaamheden om zich volledig te kunnen richten op zijn nieuwe functie bij RTL, namelijk die van programmabaas. Het betekent het einde van titels als Van der Vorst Ziet Sterren, waar Helwegen zelf ook ooit aan mee heeft gedaan.

Helwegen was te gast in het 2014-seizoen. “Ik ben normaal gesproken voorzichtig met media in mijn huis, maar Peter was welkom.”

Ze prijst hoe hij haar heeft neergezet. “Hij concludeerde dat ik geen typetje speel en dat ik gewoon echt zo ben. Hij gaf toe dat hij me verkeerd had ingeschat en had ook snel door dat hij me niet omver kon blazen. Dat vond ik wel sterk.”

Toch zal Helwegen hem geen moment missen als tv-presentator. “Zullen we hem missen op de buis? Dat denk ik niet. Iedereen is vervangbaar.”

Nieuwe Revu belde ook nog met Robert Jensen en Tatjana Simic, maar zij willen niet reageren op zijn nieuwe functie. “Sorry man, ik kan jullie over dit onderwerp niet te woord staan“, zegt hij. En zij: “Ik wens hem het allerbeste, verder laat ik me niet over hem uit.

Het Nieuwe Revu-artikel Wie denkt Peter van der Vorst wel dat hij is? kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
13 Reacties op “Marijke Helwegen: ‘RTL-Peter zal niet gemist worden’”


 1. aqua

  Ach de botox pop wil ook wat zeggen.

 2. Erik

  Nee, de botoxpop is gewoon gevraagd om haar mening te zeggen. Ze heeft zich niet opgedrongen, Nieuwe Revu is gewoon uit op spektakel. Marijke heeft een keurige, nette mening.

 3. Stip

  Waarom zou je Tatjana om haar mening vragen over dit onderwerp?

 4. ProleetMohammed

  Marijke Helwegen zal ook niet gemist worden. ‘Societyster’ ammehoela, dat mens is volkomen oninteressant, kan niks nuttigs behalve aandacht trekken. Een goedkoop flutblaadje op twee benen.

 5. Whitedog

  Haar zullen we minder missen dan Peter

 6. Laura

  @Whitedog
  Homo!

 7. bowi

  wat is er mis met homo? laura

 8. aqua

  Het botox vrouwtje zullen we zeker niet missen.

 9. Johnny👀

  Ik mag die Marijke wel..ze is een beetje apart maar ze doet geen vlieg kwaad.

 10. Meneer Kaktus

  Als de borsten van Virgien ooit ontploffen zet ik haar dezelfde dag nog bij het grofvuil. Meneer Kaktus hecht grote waarde aan een lekker stel tieten.

 11. Whitedog

  @Laura, kortzichtig dom wicht.

 12. dennis

  Laura val niet aan op botox, homo, reageer normaal.

 13. Coca Cola

  Wow, die Laura en Dennis zijn echt van een uber laagniveau. Wat een trieste gevallen. Beiden werkloos en geen diploma op zak. Waren niets, zijn niets en zullen nooit iets worden. Kansloos!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.