Albert Verlinde wil niets zeggen over eigen relatie

Albert Verlinde wroet avond aan avond in de privélevens van andere bekende Nederlanders, maar schermt zijn eigen privéleven inmiddels geheel af. Hij wil niets meer zeggen over zijn relatie met zijn echtgenoot Onno Hoes. Dat zegt hij in de podcast 30 Minuten Rauw. Het huwelijk van de heren kwam in zwaar weer terecht door het gerommel van Hoes met jonge Grindr-knaapjes. Toch zijn ze nooit gescheiden. Sterker nog: ze hebben onlangs een nieuw miljoenenpand gekocht.

Zijn ze nou samen of niet? “Ja, dat wisselt een beetje“, verklapt hij eerst. Dan gelijk: “Eigenlijk ga ik er niks meer over zeggen, omdat we het fijn hebben samen. Laat ons ons ding doen en dan horen we het wel, ha ha.”

Verlinde geeft vervolgens aan dat hij in zijn algemeenheid een einzelgänger is. “Ik denk sowieso – los van Onno – dat als ik door mijn leven heen kijk, dat ik altijd ontzettend op mezelf ben geweest. Ook toen we samen waren. Voor Onno zijn er heel veel geweest, maar de langste relatie was toen zeven jaar en dat was ook een beetje living apart together. Ik ben niet zo’n samenlever eigenlijk.”

Kan hij op het werk wel een beetje samenwerken? “Ik werk bij SBS samen met een redactie en een team, maar ik doe mijn eigen ding. Een uur voor de uitzending ben ik ook bijna autistisch. Dan zit ik me voor te bereiden en ga ik mijn ding doen. Dat is bij Stage precies hetzelfde.”

Vlak na het geflikflooi van Hoes was Verlinde wél openhartig over zijn privéleven. “Ik ben altijd degene geweest die anderen ging bellen als er iets aan de hand was. Het was in de openbaarheid en het is raar dat je je mond dicht houdt als je een programma maakt over entertainment. Dan moet je met de billen bloot.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen