Lilian Marijnissen slaat weer tv-man aan de haak

Lilian Marijnissen tindert kennelijk alleen als ze op het Media Park is. Na haar vermeende affaire met Jan Slagter, die overigens nooit bevestigd is, heeft ze nu Bart Nolles aan de haak geslagen, de bekende imitator van Wilfred Genee. Dat hebben ze bekendgemaakt op Instagram. Marijnissen is als leider van de SP regelmatig te vinden op de televisie en kennelijk is ze ergens in een kleedkamer Nolles tegen het lijf gelopen. Ze zijn al een paar maanden aan het daten en nu is het serieus.

Nolles is nog niet zo lang een bekende Nederlander. Hij verwierf bekendheid door zo goed mogelijk Wilfred Genee na te doen als zijn opvolger in Tour du Jour. Inmiddels probeert hij meer zichzelf te zijn in het nieuwe programma VTBL.

Een paar jaar geleden ging een hardnekkig gerucht over een affaire tussen Marijnissen en Slagter. Die relatie hebben ze nooit willen bevestigen. Slagter werd zelfs woest toen Mark Rutte er op televisie een grap over maakte.

Marijnissen zat vorig jaar juli in de Genee-talkshow VI Oranje Blijft Thuis en wilde er toen nog steeds niets over zeggen.

Lees ook: Lilian Marijnissen zwijgt in VI over ‘affaire’ met Slagter (5 juli 2018)

De Instagram-foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Lilian Marijnissen (@marijnissenlilian) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen