Lezers én Linda springen niet om terugkeer Love Letters

SBS 6 doet er geen goed aan om de vroegere Linda de Mol-show Love Letters nieuw leven in te blazen nu de presentatrice een van de boegbeelden van de zender wordt. Het programma is anno 2019 te ouderwets. Dat vindt vindt 62 procent van de Mediacourant-lezers, blijkt uit een poll waarop de afgelopen weken bijna 2.100 keer gestemd is. De rest, 38 procent, staat wel te springen om een revival van Love Letters, dat van 1990 tot en met 2005 te zien was bij de TROS op Nederland 2. 

De laatste aflevering was in mei 2005 op televisie, omdat Linda de Mol verhuisde naar de toenmalige tv-zender Talpa van haar broer John de Mol. Nu gaat Linda wederom voor haar broer werken, maar dan voor SBS.

In een tijd waarin veel programma’s van vroeger terugkeren op de buis, zit de lezer toch niet te springen om Love Letters.

De presentatrice heeft er zelf ook niet echt oren naar, liet ze gisteren blijken in Shownieuws. “Ik denk dat mensen soms dingen in hun herinnering hebben van: oh, dat was geweldig! Het wás ook geweldig, maar in die tijd. Ik denk dat als je het nu terugziet, dat je denkt: wat is dat ouderwets en oubollig! Als je dit exact zou kopiëren… Mensen zijn dol op nostalgie, maar dit gaat wel ver hoor.

Foto: NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen