Robert Jensen is weer begonnen met sporten

Robert Jensen, de presentator van RTL 5 die geen blad voor de mond neemt, is weer begonnen met het ondernemen van sportieve activiteiten. Dat laat de ietwat zwaarlijvige tv-ster weten in zijn podcast. Het is Jensen aan te zien dat hij de afgelopen jaren heeft genoten van het goede leven, maar het tv-scherm is best confronterend. Daarom heeft de presentator zijn Nikes weer aangetrokken. De resultaten zijn nog niet te zien, maar de talkshowhost is ook pas net drie weken bezig.

Jensen in zijn podcast: “Ik heb een beetje een anaal stemgeluid, ehhh nasaal stemgeluid, want ik heb een kleine verkoudheid. Ik ben namelijk weer begonnen met sporten drie weken geleden.”

De talkshowhost merkt er zelf ook nog niks van. “Ik hoor je denken: dat zie ik nog helemaal niet terug aan die dikke rotkop van je, maar wacht maar.”

Het ding is: ik ben nooit ziek en dan ga je weer sporten en dan ben je weer vatbaar voor verkoudheden. Je hebt gewoon verminderde weerstand omdat je staat te zweten en onnatuurlijk te doen. Ik ga er wel mee door.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen