Kees van der Spek wil eigen variant Waar is De Mol

Geplaatst op Fri 22 Feb 2019 om 13:15

Kees van der Spek zou graag de show Waar is De Mol overnemen van Johnny de Mol. Het is zijn droom om het programma Waar is Van der Spek te maken. Dat vertelt de van SBS naar RTL overgestapte tv-presentator in Playboy. Zo’n programma waarmee je lekker kan reizen met BN’ers is top, vindt Van der Spek. Hij zou het een fijne afwisseling vinden met zijn huidige series. “Het lijkt me weleens fijn om een keer Waar is Van der Spek? te maken, in plaats van Waar is De Mol?

Van der Spek ziet het al helemaal voor zich. “Dat je met een BN’er voor een weekje naar een rots in Zuid-Afrika vliegt en daar een paar mooie gesprekken hebt. Gewoon om even op adem te komen.”

Zijn huidige programma’s zijn altijd zo zwaar, zegt hij. “Bij de programma’s die ik nu maak zit altijd veel druk op de ketel. Niets is gescript, je weet nooit of het lukt. Die druk valt me soms zwaar.”

Heeft hij nog een andere tv-ambitie? “Ik zou heel graag weer een serie maken van Graf zonder naam. Het mysterie van een naamloos graf, erachter komen wie erin ligt en dan ook nog eens nabestaanden vinden.”

Dat programma geeft me veel voldoening. De cases zijn wel dun gezaaid, dus het wordt steeds moeilijker.”

Het Playboy-interview met Kees van der Spek kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, SBS
7 Reacties op “Kees van der Spek wil eigen variant Waar is De Mol”


 1. Mediaprak

  BN’ers welke onderweg worden overvallen.

 2. Yuv

  Dit is al het derde nieuwsbericht uit dat Playboyinterview. Ik kan wel merken dat de redactie de moed heeft verzameld om er eens een te kopen en nu dit blad niet meer kan wegleggen. Ruk ze!

 3. Marcoooo

  Waar is van der Spek?
  Rond de heupen van Bridget Maasland

 4. Dreetje

  De laatste tijd erg veel artikelen over Kees van der Spek. Had nog nooit van deze beste man gehoord. Wordt dit de nieuwe Angela de Jong qua artikeldichtheid?

 5. Johnny👀

  Ach .natuurlijk met een BN’er, Origineel hoor!..Neem mij maar mee naar Zuid Afrika..Ben dan wel een ON’er maar heb genoeg verhalen om 10 programma’s te vullen..

 6. DE GENERAAL

  Kees van der Spek. Waar die ook is: laat ie daar blijven. Het interesseert mij, m’n vrouw, m’n ex, onze kinderen, de hond, de cavia en de twee konijnen geen ene f0ck waar die uithangt, wel uitzenden, niet uitzenden, uitgesteld, ik zal er geen traan om laten. Kees van der Spek vindt zichzelf heel belangrijk. Meer is het niet.

 7. ron

  Het lijkt er op dat Kees en de peter R ziekte lijdt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.