Bridget Maasland wil niets zeggen over Sylvana Simons

Bridget Maasland wil liever geen uitspraken doen over haar vroegere TMF-collega Sylvana Simons. Ze wil zich niet mengen in die discussie. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. De Wild was benieuwd hoe Simons tegen haar vroegere TMF-vriendin aankijkt. “Ik vind Sylvana als mens echt een fantastisch mens. Als ik heel eerlijk ben: ik vind het knap wat ze doet en dat ze zo staat voor wat ze predikt“, aldus de presentatrice.

Simons blijft staan waar ze voor staat, aldus Maasland. “En dat ze dat vol blijft houden na alles wat er van buitenaf op je af komt.”

Maar kan ze zich inhoudelijk vinden in de meningen van Simons? “Of ik het ermee eens ben is een tweede. Daar laat ik me toch verder niet over uit. Ik vind het namelijk helemaal niet belangrijk wat ik ervan vind. Je hoeft je mening niet altijd te ventileren. Misschien heeft het er ook wel mee te maken dat je aan sommige dingen je vingers niet wil branden.

Waarom durft ze dat niet? “Ik sta gewoon niet overal achter. Laten we het daarop houden.

De Wild: “Je gaat dus niet zeggen dat je het gewoon lulkoek vindt wat ze allemaal vertelt en eigenlijk heel dom.”

Maasland: “Nu leg je me woorden in de mond. Dat vind ik absoluut niet, maar als ik naar Sylvana kijk als mens en hoe ik haar ken en ik haar nu zie… Ik vind dat intens.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen