Bridget Maasland wil niets zeggen over Sylvana Simons

Geplaatst op Fri 22 Feb 2019 om 14:00

Bridget Maasland wil liever geen uitspraken doen over haar vroegere TMF-collega Sylvana Simons. Ze wil zich niet mengen in die discussie. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. De Wild was benieuwd hoe Simons tegen haar vroegere TMF-vriendin aankijkt. “Ik vind Sylvana als mens echt een fantastisch mens. Als ik heel eerlijk ben: ik vind het knap wat ze doet en dat ze zo staat voor wat ze predikt“, aldus de presentatrice.

Simons blijft staan waar ze voor staat, aldus Maasland. “En dat ze dat vol blijft houden na alles wat er van buitenaf op je af komt.”

Maar kan ze zich inhoudelijk vinden in de meningen van Simons? “Of ik het ermee eens ben is een tweede. Daar laat ik me toch verder niet over uit. Ik vind het namelijk helemaal niet belangrijk wat ik ervan vind. Je hoeft je mening niet altijd te ventileren. Misschien heeft het er ook wel mee te maken dat je aan sommige dingen je vingers niet wil branden.

Waarom durft ze dat niet? “Ik sta gewoon niet overal achter. Laten we het daarop houden.

De Wild: “Je gaat dus niet zeggen dat je het gewoon lulkoek vindt wat ze allemaal vertelt en eigenlijk heel dom.”

Maasland: “Nu leg je me woorden in de mond. Dat vind ik absoluut niet, maar als ik naar Sylvana kijk als mens en hoe ik haar ken en ik haar nu zie… Ik vind dat intens.”

Foto: RTL
30 Reacties op “Bridget Maasland wil niets zeggen over Sylvana Simons”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Dat is héél netjes van Bridget Maasland.
  Deze haatzaaiende kortzichtige draak mag wat ons betreft het minimum aan aandacht krijgen. Nederland is te mooi om kapot te laten maken door zo’n vrouw.

 2. Rick

  Ze heeft altijd wel een mening over lichtvoetige en nietszeggende zaken klaar. Ik denk dat ze zich onttrekt aan de discussie omdat ze bang is dat ze niet met inhoudelijke argumenten haar mening over een zwaarder onderwerp kan onderbouwen want het ontbreekt haar aan een goed stel hersens.

 3. Johan Cramer

  Noch mevrouw Maasland, noch mevrouw Simons, is de moeite niet waard om serieus mee van mening te verschillen of mee eens te zijn. Middelmatige, omhooggevallen figuren.

 4. Godefroy France

  Ben benieuwd de censuur slaat weer toe,,,,,de waarheid doet pijn !!!

 5. Huib

  Wat ontzettend rascistisch van Bridget! Ze wil natuurlijk geen uitspraken doen, enkel en alleen omdat Sylvana zwart is. Schandalig, typisch iets voor een cis vrouw!

 6. liefkleinhertje

  Meisje Maasland heeft overal een mening over als zij achter die desk staat in dat flut programma maar nu niet ???
  Die mening van De Wild zoals lulkoek en heel dom neem ik maar over.
  Als ik hier mijn eerlijke en bescheiden mening ga geven zal ogenblikkelijk de censuurknop beroerd worden dus ik hou mij maar in.

 7. Godefroy France

  Had een duidelijk verhaal geschreven over mulat Sylvana S. van BIJ1, ze haat ons blanken, ze is overtuigd antsemiet, ze heult met de moslims en dito terreur !!!

  Zoal ik vermoedde werd mijn schrijven verwijderd

  Worden dit bruinhemd en aanhang beschermd???

 8. liefkleinhertje

  Ook ik ben slachtoffer van de censuurknop wat is dit toch ???

 9. Godefroy France

  HIER HEERST LINKS/ISLAMITISCH/ ANTISEMITISCH TERREUR !!!

  SS. is een overtuigd Bruinhemd, BIJ1 een bende bruinhemden !!!

  Ben benieuwd of dit mag ??? la vérité blesse !!!

 10. Godefroy France

  Met dank aan Jan Roos,,,
  Geweldige collum !!!

  Antisemitisme in Nederland

  Die hakt erin. Allemaal gecontroleerde waarheidsbevinding ga ik even van uit.

  Jeremy Corbyn, legde zonder schroom bloemen op het graf van Palestijnse terroristen die Israëlische sporters tijdens de Olympische Spelen van 1972 hadden vermoord.

  De Socialistische Partij onderhoudt een warme band met Hamas, de terreurorganisatie die Israël en joden wil vernietigen.

  GroenLinks neemt in grote meerderheid op het congres een voorstel aan om de antisemitische beweging BDS te omarmen. Deze beweging, met vertakkingen in terroristische organisaties, staat voor Boycotten, Desinvesteren en Sancties ten aanzien van de staat Israël

  Al deze linkse partijen zijn ook allemaal voor het opengrenzenbeleid, waardoor Europa overspoeld wordt met mensen uit het Midden-Oosten, die vanaf hun geboorte met jodenhaat zijn grootgebracht. Ook is links de grote beschermer van de islam binnen onze grenzen en de Palestijnse zaak.

  Je verwacht het niet hé

 11. Godefroy France

  Meteen duikt de censuur kameratski boven op mijn geleende collum BEN benieuwd

 12. Hetty Hottemetot

  Lieve Godefroy: Sylvana Simons en haar clubje heeft niets met linkse politiek vandoen. Het zijn een stelletje doorgeslagen gekkies die bij alles racismekaarten trekken en discriminatie als puur marketing- en PR-model zien. Zelfs zijn ze met hun drogredenen vaak racistischer dan diegenen die ze aanvallen.

 13. aammehoela

  Sylvana die bij DWDD pleitte voor het invoeren van het verbod op Zwarte Piet. Net zoals indertijd de veiligheidsgordel werd ingevoerd. Kijk best graag naar DWDD, maar deze opmerking van haar vond ik echt walgelijk. Neen, Sylvana als meisje van rond de 20 leek het een leuke meid, maar nu is ze echt een verschrikking. Valt niet mee in discussie te gaan. Ook de Amsterdamse gemeenteraad heeft onlangs hiermee te maken gehad. Als iemand zwart is en met een wapen op je afkomt mag je blijkbaar als agent niet schieten. Wat een mens. Emigreren maar, richting Irak of zo.

 14. liefkleinhertje

  Ik nam alleen de mening van De wild over en dan al censuur ongelofelijk zeg.
  Deze SS adoreerde ook al Michael Jackson ondanks dat toen al bekend was wat die had gedaan.
  Dan ben je in direct schuldig aan de wandaden van deze gebleekte kindervriend.

 15. Godefroy France

  Dear sir,,,,, SS. adoreerde michael de rascistische kinderneuker,,,,, u noemt hem “gebleekte kindervriend” ben het niet eens met het woord kindervriend,,, ik ben een kindervriend, degene die kinderen misbruikt zal ik vervloeken tot in de hel !!!

  MJ was een vreselijke negerhater en kindermisbruiker !!!

  Bewijzen check; Chris Rock on MJ. check Eddy Murphy on MJ, Dave Chapelle on MJ, Katt Williams on MJ dit is een handje vol beroemde black commedians die ongezouten reageren op het monster MJ

  Have Fun

 16. Godefroy France

  Jawel meteen gevold door het censuur gilde !!!

 17. liefkleinhertje

  Dat gezeur altijd met die SS.
  Kan ze niet gewoon achter in de bus gaan zitten?

 18. Will van Bil

  Het concept waar Bridget Maasland niks zegt vind ik persoonlijk goud waard.

 19. Momo

  “ik vind het knap wat ze doet en dat ze zo staat voor wat ze predikt”

  Doet ze dat werkelijk? Volgens mij meent ze geen ene reet van wat ze zegt, zolang het maar controversieel is.

 20. Johnny👀

  @19.11 Ik zie haar liever onder een bus liggen maar trein is ook goed.

 21. Godefroy France

  @1911,,,, SS. adoreerde michael de rascistische kinderneuker,,,,, u noemt hem “gebleekte kindervriend” ben het niet eens met het woord kindervriend,,, ik ben een kindervriend, degene die kinderen misbruikt zal ik vervloeken tot in de hel !!!

  MJ was een vreselijke zwartemensenhater en kindermisbruiker !!!

  Bewijzen check; Chris Rock on MJ. check Eddy Murphy on MJ, Dave Chapelle on MJ, Katt Williams on MJ dit is een handje vol beroemde black commedians die ongezouten reageren op het monster MJ

  Have Fun

 22. Godefroy France

  gevold door de censuur kameratskis,,,, ben benieuwd

 23. DE GENERAAL

  Zit Nederland nu werkelijk verlegen om een persoon die man en paard durft te noemen!? Nondeju, er zijn al een jaren iverheen gegaan om de ware aard van het beestje te leren kennen. Nu weten we het wel. Lange tenen. Niet behept met kennis van actuele zaken. Foute vrienden met banden in de zwarte gemeenschap van de Amerikaanse overburen. Stelselmatig de rassies-kaart trekken. Jan en Alleman en de rest van Nederland verwijten dat ze blank zijn. Insinuaties en wollig taalgebruik. Heb gvday nog nooit inclusief gedacht en moet er ook niet aan denken ook. Nieuwe woordjes verzinnen is een linkse hobby. Maar typetje SS is akelig rechts. Dat gezegd hebbende:
  Geef Mw. Maasland gelijk. In dit moeras van verdachtmakingen wil niemand zich wagen. En vóórkomen blijft altijd beter dan een stel Ghanezen.

 24. Annoniemus

  Bridget met dat domme poffertjes hoofd is een dombo van het eerste uur en zuiverste water !

 25. Anja

  Eeuwig en altijd die grote smoel open en wanneer het een beetje angstig wordt is ze te laf om er kets over te zeggen.
  En die vetringen in haar hals zien er ook vies uit.

 26. NatteNel

  Links monster…die durven nooit wat 🖕🏻

 27. Mick

  Je mag je best uitspreken tegen deze boze zwarte vrouw. Als er iemand in Nederland is die continu aan ras en afkomst denkt is het wel Sylvana Simons, anderen beschuldigen terwijl ze zelf het probleem in stand houdt door juist zelf mensen te beoordelen op geslacht, afkomst en huidskleur. Want bij Sylvana komt het altijd door de ‘boze witte mannen’!

 28. TopofFlop

  Sylvana is een rasciste pur sang.

 29. La dame blanche

  Ik wil wel iets zeggen over die rare clown Sylvana Simons. Ze zaait haat en verdeeldheid. Deze nep kapster, mislukte dansmarieke en simpele bordjesdraaister is de weg kwijt.Waarom blijft ze hier? Ga a.u.b. terug naar Suriname waar ze je ook niet moeten.

 30. Ben

  Ijskast geeft mening over andere ijskast. Resultaat : beide 5 sterren diepvrieskist! Klaar!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.