Jamai vindt opvolger Wendy bij The Voice niet nodig

Jamai Loman, backstagepresentator van The Voice of Holland, denkt dat een opvolger van Wendy van Dijk bij de talentenjacht niet nodig is. Martijn Krabbé kan het prima alleen. Dat heeft hij gezegd in het tv-programma Koffietijd op RTL 4. Het lijkt er vooralsnog op dat The Voice volgend seizoen gewoon bij RTL 4 te zien blijft en dat betekent dat de naar SBS 6 overgestapte Van Dijk er niet meer bij is. Krabbé gaat gewoon verder bij de show, maar het is nog de vraag met welke collega.

Er wordt veelvuldig gespeculeerd over de opvolger van Wendy van Dijk bij het programma. Daarbij valt de naam van Chantal Janzen het vaakst.

Volgens Loman is een opvolger echter helemaal niet nodig. “Ik denk dat het wel belangrijk is dat daar een vrouw staat. Ik denk dat Martijn het ook makkelijk alleen kan doen. Met alle respect voor Wendy natuurlijk.”

Het is leuk, maar het is niet nodig. Het had ook een vrouw alleen kunnen zijn, maar het is niet per se nodig om daar twee mensen te hebben staan.”

Loman zelf ziet zich in elk geval níet naast Krabbé staat. Áls RTL 4 opnieuw kiest voor duopresentatie, dan moet er een vrouw naast Krabbé komen te staan, vindt hij.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen