Albert ziet Connie regelmatig in het trappenhuis

Albert Verlinde ziet Connie Breukhoven regelmatig in het trappenhuis van het peperdure appartementencomplex ’t Hooftkwartier waar ze allebei wonen. Dat heeft de SBS 6-ster gezegd in zijn programma 6 Inside. Breukhoven is een van de meest besproken dames van de Nederlandse showbizzwereld en Verlinde maakt al haar drama’s van dichtbij mee. Ze is momenteel nog altijd de brute inbraak in haar appartement aan het verwerken. Daar spreekt Verlinde haar als buurman vaak over. 

Verlinde krijgt altijd inside information van Breukhoven. “Ik zie Connie natuurlijk heel vaak en regelmatig in het trappenhuis. Het is trouwens wel chiquer dan een ander trappenhuis, maar het blijft wel een trappenhuis. En daar zie je dat ze nooit meer dezelfde geworden is. Er is iets geknakt in haar, namelijk het vertrouwen dat je in je huis veilig bent en daar niets gebeurt. Dat is compleet weg.”

Breukhoven had 2,3 miljoen euro aan juwelen onverzekerd in haar woning liggen. Dat is allemaal weggehaald door drie heren. Ze wisten gemakkelijk haar appartement binnen te komen.

Inmiddels zijn de veiligheidsmaatregelen flink opgeschroefd. “Je gaat meteen kijken wat er niet klopt en sindsdien zijn er veel nieuwe maatregelen genomen. Er waren al videocamera’s en dat heeft de opsporing geholpen, maar sindsdien is er nog meer gedaan aan de veiligheid gelukkig.”

Voelt Verlinde zich nog wel veilig? “Je zit daar en het is een prachtig appartement aan het Vondelpark. Ik voel me wel veilig, maar het kan nooit kwaad om de beveiliging te bekijken.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen