Albert ziet Connie regelmatig in het trappenhuis

Geplaatst op zo 03 feb 2019 om 10:30

Albert Verlinde ziet Connie Breukhoven regelmatig in het trappenhuis van het peperdure appartementencomplex ’t Hooftkwartier waar ze allebei wonen. Dat heeft de SBS 6-ster gezegd in zijn programma 6 Inside. Breukhoven is een van de meest besproken dames van de Nederlandse showbizzwereld en Verlinde maakt al haar drama’s van dichtbij mee. Ze is momenteel nog altijd de brute inbraak in haar appartement aan het verwerken. Daar spreekt Verlinde haar als buurman vaak over. 

Verlinde krijgt altijd inside information van Breukhoven. “Ik zie Connie natuurlijk heel vaak en regelmatig in het trappenhuis. Het is trouwens wel chiquer dan een ander trappenhuis, maar het blijft wel een trappenhuis. En daar zie je dat ze nooit meer dezelfde geworden is. Er is iets geknakt in haar, namelijk het vertrouwen dat je in je huis veilig bent en daar niets gebeurt. Dat is compleet weg.”

Breukhoven had 2,3 miljoen euro aan juwelen onverzekerd in haar woning liggen. Dat is allemaal weggehaald door drie heren. Ze wisten gemakkelijk haar appartement binnen te komen.

Inmiddels zijn de veiligheidsmaatregelen flink opgeschroefd. “Je gaat meteen kijken wat er niet klopt en sindsdien zijn er veel nieuwe maatregelen genomen. Er waren al videocamera’s en dat heeft de opsporing geholpen, maar sindsdien is er nog meer gedaan aan de veiligheid gelukkig.”

Voelt Verlinde zich nog wel veilig? “Je zit daar en het is een prachtig appartement aan het Vondelpark. Ik voel me wel veilig, maar het kan nooit kwaad om de beveiliging te bekijken.”

Foto: SBS
34 Reacties op “Albert ziet Connie regelmatig in het trappenhuis”


 1. west

  Ze heet geen Breukhoven

 2. M.

  De MC nichten zijn weer op dreef, SBS en 6 Inside bashen begint voor moeheid te bezorgen, hou hier onmiddellijk mee op.

 3. Remi

  Steeds wanneer ik in de media iets lees of zie aangaande deze Connie, vraag ik me onwillekeurig af wat er al dan niet klopt van de aanhoudende geruchten dat ze in de jaren ’70 van de vorige eeuw op Katendrecht achter het raam zat.

 4. Mariska

  Connie heeft Hans letterlijk de DOOD ingejaagd! Ze heeft hem zoveel geld afgenomen dat die arme man letterlijk doodziek is geworden. Ze was niet eens meer welkom op zijn begrafenis! ze zat deze week nog met een onguur type te eten in Bellavista.. ze is verrot van buiten en van binnen.

 5. Deadly Viper

  Daar gaat je privacy als je bij die pisnicht in de buurt woont.

 6. Anneke Boergat

  Kan je deze geruchten staven @Remi?

  En @M. ik vind dat de nichten van MC het prima doen.
  Ze schrijven tendentieuze berichtjes en vullen ondertussen lachend hun zakken met de reacties en advertenties.

 7. Curryworst

  Connie heeft meer plastic in haar lijf dan er ronddrijft in de oceaan.

 8. Jantien Visser

  Dan ben je wel een domme vrouw. Dat je zoveel juwelen je huis hebt liggen en dan onverzekerd laat “rondslingeren”. Dan weet je toch dat je vroeg of laat aan de beurt bent.
  En als onverlaten het op jouw woning gemunt hebben, dan komen ze altijd binnen. Dus wees vooral kwaad op jezelf, dat je zo’n oen was om ze niet te verzekeren. Daarvan mag je een tijdje ziek zijn en zelfs even zielig naar de buitenwereld doen. Maar maak van die inbraak niet zo’n drama. Misschien is Albert straks wel aan de beurt. Maar daar weten ze bij het boevengilde al lang, dat daar niet zoveel te halen valt. Dat ligt bij Albert niet voor het grijpen, lijkt mij. Zijn bovenkamer is wat beter gemeubileerd dan die van Connie, schat ik zo.

 9. Frans

  Wat toevallig Albert, ik zie Conny ookmregelmatig…maar Albert voor iemand die voor zoveel geld sieraden in huis heeft heb ik echt geen medelijden..nou zijn ze wel gestolen , tenminste dat zegt ze, maar de belastingdienst zou hier toch eens goed naar moeten kijken. Een navordering van een miljoen is hier wel op zijn plaats

 10. Jopie

  @jantienvisser, vindt ik ook. Je bent niet lekker als je meerdere miljoenen aan juwelen thuis hebt liggen en ze dan ook nog eens niet verzekert. Helemaal gestoord.

 11. briefkaart

  @annekeboergat, ik vindt ook dat MC het uitstekend doet.

 12. erfgooier

  Wat een armoedig trappenhuis. Niet eens een lift!

 13. Frans

  Probeer daar maar eens een verzekeraar voor te vinden die dekking geeft op voor twee miljoen sieraden in huis .

 14. Trudy

  Ze moet eens den ken aan de potjes zalf die ze terminale patienten verkocht met het oogmerk dat die mensen beter werden…heeft dr zakken gevuld… totaal geen empathie voor die golddigger.. alles verbouwd en nog lelijker geworden…

 15. briefkaart

  Nee, empathie heb ik ook niet. Het is zo duidelijk een nare golddigger.

 16. robb

  Hoe weten we dat die juwelen 2.3 miljoen waard zijn ,Connie is een echte golddigger .
  Het is wel zo wat iemand ook in huis heeft ze moeten er met hun poten van af blijven.

 17. Frans

  Albert en Conny en het schuim van de samenleving, lopen samen in het dure trappenhuis. Een omhoog gevallen Bossenaar en en een mislukte zangeres

 18. Ronald

  @Robb, het is wel zo dom. Ik heb hier geen woorden voor.

 19. Frans

  Misschien heeft het vriendje van haar dochter wel meer informatie over de inbraak😃😃😃

 20. Harm

  Valt me op dat bijna al de stukjes van de afgelopen dagen wel spelfouten bevatten.

 21. Shaniquilia vd Put

  De man van MC schrijft elke dag 8 stukjes achter elkaar. Give him a break, Harm.https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/onweerstaanbaar-triviaal~bb4eeefc/

 22. Mart

  @Harm
  ‘Bijna al de’ is niet correct.

 23. Tjalk

  @ erfgooier, hahahhaha. Een lift is vrijwel altijd IN het trappenhuis.

 24. Geel hesje

  She sucks cock like a demon.

 25. Sven L.

  “Een van de meest besproken…” ja in de jaren 80 & 90 misschien hahaha. Die vrouw stelt weinig (meer) voor.

 26. kanonsschot

  kop Albert ziet Connie regelmatig in het trappen
  huis. Goh, wat een nieuws!

 27. Godefroy France

  Het golddiggen heeft zo z’n negatieve kanten, ooit was het een lekker wijf +_ 50 jaren geleden,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, sinds ze als publiciteits geile nietsontziende talentloze zangeres aandacht kreeg ging het fout, playboy, miljonairs kwamen en gingen, pijpen voor een carriére was haar ding, de ene na de andere salon werd geopend, elke dag op tv met haar alles genezende medicijnen, doctoren die er een andere mening op na hielden werden publiekelijk te kakken gezet, deze opgeblazen snol wist het beter, duizenden werden besodemietert, het ging maar door, breukhoven viel voor de tieten, er moest geadopteert worden, het eeuwige gejengel over”mijn kinderen” ging ieder weldenkend mens de strot uithangen, breukhoven stond voor lol, hij heette voortaan meneer vanessa, veel dieper kan een man niet zinken, werd bestolen door zijn geadopteerde schorem kinderen, ging scheiden, klauwen met geld, nauwelijks overleden kwam de laatste sukkel aanlopen, stijf van de miljoenen, Oh Oh Oh wat hielden ze van elkaar ha ha ha man bij het grof vuil, horloges kwijt etc etc etc, hoogmoed en de val remember, binnenkort weer alles bijspuiten , getverd hoe lelijk kan verval tekeergaan, nationale opblaaspop ha ha ha wie is het volgende slachtoffer?!?!?!

 28. Micha

  Die Eugene is de grootste klaploper eerste klas! Zat zelf in een buren-out, en faillissement! Geen piek op zak.. maar die ouwe heks, ging wel even zijn problemen oplossen..in ruil: moest hij mee naar modeshows, Beau minder awards, winkelen, gaar tas dragen enz.. en met haar pinpas de lunches en diners betalen.. deze man is alleen maar voor t geld gegaan, helaas is zij nu met hem klaar, omdat hij een grote bek heeft gegeven.

 29. Bep

  Oftewel een hele nare vrouw.

 30. Woi!ter.

  De juwelen waren met zwart geld gekocht, konden dus niet worden verzekerd.

 31. pen

  Vraag me toch af of die Connie wel helemaal goed in haar bovenkamer is.

 32. Guttegut

  Godsamme, wat is ze toch gruwelijk lelijk

 33. anoniem

  zeggen en schrijven wat je wilt

  ze ziet er top beeldig uit

  wat een schoonheid, fris en fruitig en jong

  als ze er zo uit ziet als op de foto

  wat een knap ding.

 34. K

  Connie is mijn grote voorbeeld…vooral laat zij zien met haar ingrepen dat het uiteindelijk beter is om gewoon puur te blijven….ben zelf een vrouw met de nodige rimpels …hoort er nu eenmaal bij …die strepen heb ik gewoon verdient…daarbij als je goed voor jezelf zorgt kan je er op latere leeftijd ook mooi uitzien.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.