HGT’s Lisette Brillemans krijgt eigen komedieserie

Holland’s Got Talent-kandidaat Lisette Brillemans, die vorige week steun kreeg op social media omdat de tv-jury haar belachelijk zou hebben gemaakt als transgender maar vervolgens geen transgender bleek, heeft een eigen webserie gekregen. Dat is te zien op YouTube. Lisette Brillemans, die al vijf keer auditie deed in de RTL-show, speelt zichzelf in de gelijknamige komedieserie. De talentenjachtkandidaat gaat in de serie coachsurfen bij gastheer Roelof in Rotterdam.

De nieuwe serie is geschreven en geregisseerd door Patrick van der Scheer van het Rotterdamse bedrijf Zoo-Elements Video Marketing, dat zich op de kaart wil zetten als bedrijf dat creatieve branding video’s en commercials voor de zakelijke markt maakt.

Waarom hebben zij deze serie gemaakt? “Het was een grote ambitie van regisseur en script schrijver Patrick van der Scheer uit Rotterdam om een Nederlandse speelfilm te maken. Hij moest ergens beginnen ook al was er geen budget!”, meldt het bedrijf.

Het is in dit geval geen speelfilm geworden maar een online serie. Deze serie motiveert hem om meer series/films te gaan ontwikkelen en mensen te vermaken met humor. Er mag meer gelachen worden! Ook de excentrieke personage Lisette sprak hem aan toen hij haar auditie van HGT zag in 2016.

De pilotaflevering kunt u hier bekijken:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen