Chantal Janzen kan prima leven met paparazzi

Chantal Janzen, die dé leading lady is van RTL 4 nu Linda en Wendy naar SBS 6 overstappen, heeft er niet zo’n moeite mee als paparazzi een fotootje van haar nemen. Dat vertelt de presentatrice in &C. Janzen woont in BN’er-walhalla Amsterdam-Zuid, dat daarom ook de favoriete hangplaats is van heren zoals Edwin Smulders. “Gelukkig heb ik daar niet veel last van. Natuurlijk zie ik weleens een fotograaf, maar er bivakkeren er geen honderd bij mijn voordeur“, vertelt ze.

De paparazzi volgen vooral spraakmakende BN’ers en daar is Janzen er niet één van. “Mijn leven is dan ook niet heel spectaculair. En toch zijn mensen om de een of andere reden benieuwd, anders zouden de roddelbladen ook niet bestaan natuurlijk.”

Janzen leest regelmatig of ze erin staat. “Zelf lachen we er meestal om, om de vaak verzonnen verhalen over ons en de meestal niet zo charmante foto’s.”

Er verscheen eens een artikel waarin stond dat ze haar Marco een Porsche cadeau had gedaan. “Never in a million years ga ik mijn man een auto geven (sorry, lieverd).”

De &C-column van Chantal Janzen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen