Hans Klok moe van BN’ers die huilen om Karl Lagerfeld

Geplaatst op Wed 20 Feb 2019 om 9:30

Hans Klok vindt het gedweep van BN’ers met overleden sterren die ze nooit gekend hebben onsmakelijk. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in de talkshow van Eva Jinek. Er overleed dinsdag een modeontwerper uit het buitenland, Karl Lagerfeld, en bekende Nederlanders huilden op Twitter tranen met tuiten. Een beetje de standaardreflex als er een internationale bekendheid overlijdt dus. “Ik noem geen namen, maar als zo’n icoon dood gaat is het opeens iedereen z’n beste vriend.

Klok vindt het altijd geinig om die reacties van BN’ers te lezen. “Wat ik wel grappig vind is dat allemaal bekende Nederlanders dan zeggen: ‘I’m devastated that he died’. Dan denk ik: je hebt hem misschien maar één keer een hand gegeven of naar hem gezwaaid. Maar het maakt me niet uit.”

Het is wel een icoon, vindt ook Klok. “Het is natuurlijk een iconische man die dat hele imperium van Coco Chanel over heeft genomen en die het heel draagbaar maakte voor vrouwen.

Overigens iets dat Coco Chanel, die het bedacht heeft, niet wilde.

Foto: KRO-NCRV
24 Reacties op “Hans Klok moe van BN’ers die huilen om Karl Lagerfeld”


 1. Renate

  Hans heeft volkomen gelijk!
  Allemaal lopen onze BN’ers als kip zonder kop achter elkaar aan.
  Daarom kijken er steeds minder mensen naar tv-programma’s waarin BN’ers hun opwachting maken.

 2. Papies Paay

  Haha hans heeft gelijk. Dat gedweep van al die BN’ers zodra er iemand dood is. Wat hebben we toch een stel enge mensen rondlopen op de Nederlandse televisie.

 3. Sven L.

  Enige uitzondering is Meis; zij kenden elkaar daadwerkelijk.

 4. Hetty Hottemetot

  Helemaal gelijk. Het zijn vaak BN’ers van het B- en C-garnituur die door middel van zo’n tweet even extra media-aandacht hopen te genereren.

 5. guuskijkt

  Wil je elke ochtend de kijkcijfers tussen je Instagram berichten? Volg dan @GUUSKIJKT op Instagram. Een account met kijkcijfers en media nieuws. @GUUSKIJKT …! :-)

 6. df

  Helemaal mee eens

 7. Annoniemus

  Zou Jeroen Krabbé al uitgenodigd zijn op dec uitvaartplechtigheid !

 8. Danny

  Hans heeft gelijk. Waar ik ook van baal zijn al die zogenaamde BN”ers die na een filmpremiere of musical het allemaal zoooo geweldig en prachtig vonden.
  Nep en walgelijk tegelijk. En voorspelbaar. Enge mensen zijn het,

 9. StefanV

  Hans Klok heeft gelijk. Lagerfeld is bovendien 85 jaar geworden; een leeftijd die veel mensen niet is gegeven.

 10. RaymondVL

  “BN’ers” praten elkaar altijd na. Collectieve ophef, collectieve rouw, collectief deugen…. allemaal bang om te worden uitgesloten in die sekte als je naast de pot pist.

 11. Remi

  Het wachten is inderdaad op een reactie van Jeroen Krabbé …

  ‘Ik mocht hem “Karl” noemen, en Karl kende mij als “Jeroen”.
  Stomverbaasd was ik gisteravond … Jeroen die niét aanschoof bij DWDD ;)

 12. Ron

  Werd een beetje Lagerfeld-moe gisteren, lekker belangrijk ook voor ‘Jan met de Pet’ zo’n modeontwerper. Ik denk dat Klok doelt op Fiona Hering. Die moest bij 6Inside even komen melden dat ze hem ook gesproken had en daar even pathetisch om kwam doen daar.

 13. Dominee Bonk

  Jeroen Krabbé (huilt om alle bekenden die hem niet kennen) Bart Chabot (huilde zo vies mee om de zelfmoord van Brood) en die walgelijk enge Marie Huibrechts( met zijn Mies Bouwman hysterische aanval) zijn maar op 1 ding ranzig belust: media aandacht, het zijn gewoon ordinaire lijkenhuis, mensen verworden tot de laagste orde in het dierenrijk.

 14. Zalmneusje

  Wat te denken van de intens genante vertoning van een snikkende Ali B. met zn ode aan Mies Bouwman bij het televiziergala.

 15. Lieke van Lexmond Lover

  Hij heeft gelijk, al die bn-ers die doen net alsof ze hem kennen vooral die olcay gulsen, nikkie plessen, carolien spoor, marly vd enz enz

 16. Godefroy France

  Heb niks met Hans Klok

  MAAR WAT HEEFT DEZE MAN GELIJK !!!

  BNNers derde rangs whatever, behalve janken en aanstellen zijn ze te stom om te schijten !!! gordons, borsatos, frogers, sjonniespiespatriessen, sletty pattys, aliB en de criminele matties, jeroen krabtmee SS bertje zag in hem de ideale zoon, de engneks, etc etc

 17. Arie

  @Annoniemus. Nee, Krabbé nodigt zichzelf uit en zorgt dat-ie vooraanstaat zodat iedereen hem kan zien (en horen).
  Als professioneel grafdelver is Krabbé het graf al aan het graven.

 18. Einde van NL

  Angela Merkel kan blij zijn dat deze luis in haar pels het aardse leven heeft opgegeven. Misschien was Karl zelfs 100 jaar geworden als hij Merkel niets voor de voeten had gegooid? Het kan ouderdom zijn geweest, maar een wereldwijde bekende Modekoning die kritiek durft te hebben op het “Wir schaffen das” beleid van ‘onze’ Mutti, dat kan gevaarlijk zijn.

 19. Stip

  Sylvie uiteraard… die heeft hem ook drie keer ontmoet

 20. burgos

  Ben ik de enige?
  Vond het een griezel.

 21. Esmée

  Je bent niet de enige. Wat een viezige engnek. Net een verlepte pooier.

 22. Dij Enkletser

  een Goochelaar die in de Realiteit leeft !

  daar kun je Hans Klok op gelijk zetten.

 23. aqua

  Die man is 85 jaar waar gaat het over.

 24. Joop55

  Aldus de eindbaas.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.