RTL 4-ster Luuk Ikink bezorgd, voelt zich bespioneerd

RTL 4-ster Luuk Ikink maakt zich enige zorgen over een advertentie voor Olvarit-babyvoeding die hij te zien kreeg op Instagram. Hij voelt zich bespioneerd. Dat geeft de RTL Boulevard-ster aan op Twitter. Ikink schrok zich dood. Hij vraagt zich af of hoe Instagram weet dat hij daar opeens interesse in heeft. “Dus. Ik koop vanavond wat potjes babyvoeding. Paar uur later krijg ik reclame in m’n stream die ik NOOIT eerder zag, van die babyvoeding. HOE. KAN. DAT. (of is het toch toeval?)

Het bezorgt Ikink hoofdbrekens. Wordt hij afgeluisterd door Facebook? “Ja ken die theorie en de ontkenning van Facebook, alleen ik heb het met niemand over babyvoeding gehad. Was alleen in supermarkt, scande (zonder kaart) de potjes, rekende (met pin) af, kwam thuis en zet de potjes in de kast.

Super eng, aldus Ikink. “Even ter verduidelijking: geen gesprek gevoerd over babyvoeding, geen kaart gebruikt om te scannen. Ken de ‘luistert FB mij af’-verhalen, maar die gaan hier niet op. Raar toch? Ik sluit de ’toeval’-optie echt niet uit hoor!

Heeft hij dan misschien zijn bonuskaart gebruikt? “Nope.

De advertentie:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen