Guus Meeuwis wil Ik Hou Van Holland graag terug op tv

Guus Meeuwis ziet Ik Hou Van Holland graag terugkeren op televisie. Als SBS 6 het programma nieuw leven inblaast, dan is hij weer van de partij. Dat heeft hij gezegd tegen Giel Beelen op Radio Veronica. Een paar weken geleden meldde Albert Verlinde dat Meeuwis met SBS 6 heeft afgesproken dat hij aan de slag gaat voor de zender als Ik Hou Van Holland terugkeert en dat blijkt te kloppen. Maar eerst moet Linda de Mol nog een knoop doorhakken over haar programmapakket.

De Mol gaf aan dat ze gaat kiezen tussen Ik Hou Van Holland en Oh Wat Een Jaar. Ze vindt de shows te veel dezelfde uitstraling hebben om ze allebei weer te gaan maken. Het is voor Meeuwis dus afwachten op haar beslissing. “Ik heb echt nog geen idee en dat zeg ik eerlijk en oprecht. Ik heb nog geen idee“, zegt hij.

Aan Meeuwis zal het in elk geval niet liggen. “Ik heb altijd met veel plezier bij Ik Hou Van Holland gezeten met Jeroen en met Linda. Het is gewoon nog niet zeker of het terugkomt, want Oh Wat Een Jaar gaat ook hartstikke goed. Als het zo ver is, dan lijkt mij wel dat ik het weer ga doen, want ik vind het nog steeds superleuk.”

Ik Hou Van Holland kan met Linda de Mol meeverhuizen naar SBS. “Ik blijf dan wel als enige – en dat wordt lastig – op RTL 4. Als ze dan een vraag stelt, moet je elke keer zappen.”

Wat bedoelt hij daarmee? “Nee hoor, ik heb met niemand een contract. Dat is een geintje.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen