6 Inside schrapt opening Jan Versteegh

Het programma 6 Inside heeft opnieuw een kleine verandering ondergaan. De opening met Jan Versteegh, waarin hij uitlegt wat zijn collega’s gaan bespreken en wat zijn naam is, is geschrapt. Dat was woensdagavond te zien in de uitzending op SBS 6. Er is nu voor gekozen om de uitzending te starten met een snelle opsomming van de te bespreken nieuwtjes, ingesproken door een voice-over. Het betekent dat de rol van Versteegh als programmaleider enigszins wordt ingeperkt.

Er klinkt eigenlijk al sinds het begin van 6 Inside veel kritiek op Versteegh. Hij zou geen tegenwicht kunnen bieden aan showkoning Albert Verlinde, die dominant is op televisie en een lange carrière achter de rug heeft waarin hij multimiljonair is geworden.

Al met al doet Versteegh het aardig als presentator. Dat geldt eigenlijk voor het hele programma: het is aardig, maar geen must-see. De kijkcijfers zijn nog altijd laag en dat zal op een gegeven moment consequenties hebben.

In een poging om de kijkcijfers op te krikken is het wellicht een leuk idee om tijdens een aflevering met Barbara Barend de nieuwe hoofdredacteur de studio in te halen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen