Gordon en Winston hebben elkaar jaar niet gezien

Geplaatst op Tue 19 Feb 2019 om 11:00

Gordon en Winston Gerschtanowitz hebben elkaar pas dit weekend weer voor het eerst gezien sinds hun biografieruzie, bijna een jaar geleden. Dat vertelden ze voor de camera van Shownieuws ter promotie van hun nieuwe tv-duoschap voor It Takes 2 op SBS 6. De twee raakten bijna een jaar geleden met elkaar in de clinch. Gordon beweerde in zijn biografie namelijk dat Winstons vrouw Renate voorkwam dat hij zou worden uitgenodigd voor zijn overzeese vrijgezellenfeestje.

Koos van Plateringen van Shownieuws belde destijds met Winston en zei: “Winston zegt dat dit gewoon klinkklare onzin is en dat dit echt niet klopt. Het is echt gelogen, zegt hij.

Daar reageerde Gordon woest op: “Dat klopt absoluut wat daar staat. O, hij zegt nu van niet? Dat weet ik nog niet. O, echt? Nou, hij heeft zelfs zijn excuses aangeboden nog twee of drie weken geleden. Ik heb al eens gezegd dat je in de showbizz geen vrienden hebt en als Winston dit ontkent, dan is het sowieso al duidelijk dat het nooit echt een vriend was.

Nu staan de twee weer gebroederlijk naast elkaar. Winston: “We hebben elkaar best een tijdje niet gesproken, moet ik eerlijk zeggen. Vanmorgen in de studio was het gelijk weer als ouderwets. We kennen elkaar al een jaar of 23. Ik ken al z’n grappen, ik ken de toonhoogtes van z’n boeren. Ik ken hem vrij goed eigenlijk. Zo kun je het wel zeggen.”

Gordon: “We hebben wel geprobeerd af te spreken. Hij had namelijk nog zes vakanties tussen zijn opnames door. Dan wordt het een beetje moeilijk.”

Winston is gewoon een fantastische presentator en ik ben toch meer de jonge hond – nou ja, jong ben ik niet meer, de oude lobbes dan – die het leuker vind om de mensen op te vangen.”

Lees ook: SBS 6 zet Gordon en Winston op It Takes 2 (gisteren)

Deze vloer

 

Foto: SBS
19 Reacties op “Gordon en Winston hebben elkaar jaar niet gezien”


 1. Ramon

  Wanneer houden we in Nederland eens op met die nietszeggende BN’ers die doorlopend onzin-programma’s maken en ons door de strot duwen?

  Wat mij betreft kunnen RTL en SBS per direct op zwart.

 2. Ron

  Het ons-kent-ons gehalte, daar gaat de TV wereld aan kapot en de kijker is de dupe.

 3. Pauline254

  Tja dat komt er van als de dames en heren zich voor een paar jaar aan SBS of RTL verbinden. Ze zijn dan verplicht om op te draven in allerlei programma’s ook al kunnen ze elkaar niet luchten of zien. Geld maakt alles goed toch???

 4. Reageerder

  Imanuelle Grives, Pim Muda en Rens Kroes doen mee met It Takes 2.

 5. DeurbelBoes

  Was ik maar zo gelukkig dat ik Gordon en Winston een jaar niet zag.

 6. Freddie

  Dat zijn dus de BN-er ruzies. John wil dat het zo gaat dus ondanks dat Gordon je voor vanalles en nog wat uitmaakt doen we maar net of we beste vrienden zijn. Wie is er nu hypocriet?
  Ik denk dat geld voor veel BN-ers veel goed kan maken.
  Inhoudelijk is de show natuurlijk kansloos, want dit format is niet sterk en we hebben het wel gezien met BN-ers die een kunstje doen.

 7. Dennis

  Na Wendy en Gordon, is het dus duidelijk dat men Winston uit Goudkust ook ontiegelijk beu zijn.

 8. Reageerder

  Ook Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen en Harry Piekema doen mee met It Takes 2.

 9. tanja

  Hier raakt gordon de kern. meneer winston is meer op vakantie dan dat hij werkt.

 10. Bea

  Twee dikke engnekken bij elkaar dat is meer dan de moeite van het NIET bekijken waard.

 11. Reageerder

  En tot slot doen Stefan Jurriens (Stuk-tv), Lisa Michels en Loes Haverkort ook mee aan It Takes 2.

 12. Sven L.

  @reageerder; ik ken alleen Rens Kroes uit het rijtje. Waren de echte BN’ers op haha

 13. TanteMarion

  Haha wie zijn dat allemaal 😂 nooit van gehoord.

 14. Leo

  Programma’s met Gorden worden een FLOP, we zijn hem meer dan ZAT!!!

 15. Guttegut

  Bobbi Eden in It Takes Two. Dacht dat ze opgehouden was met die DP’s

 16. Annie

  Wat is het toch een triest stel bij elkaar,geen principes maar alles voor het geld.Wel logisch dat je Gordon niet op je feestjes uitnodigt.Ordinairder kan niet.

 17. Godefroy France

  BNNers het riool kan de oplossing brengen !!!

 18. Sip

  Ik zou niet met Gordon omgaan als ik zijn boek wordt afgemaakt.

 19. Noëlla

  @Sip Gerard en Winston hebben geen zelfrespect en integriteit. Normale mensen zouden niet samenwerken met iemand die ze afmaakt in een verzonnen boek. Het sneue is dat ze er waarschijnlijk niet eens wat over hebben gezegd. Tuurlijk ze hebbem allemaal rekeningen te betalen, maar je gaat toch eerst eens even goed in gesprek met Gordon voordat je met hem gaat samenwerken na alle leugens die die verspreid en waar die ook nog eens geld mee heeft verdiend.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.