Gordon en Winston hebben elkaar jaar niet gezien

Gordon en Winston Gerschtanowitz hebben elkaar pas dit weekend weer voor het eerst gezien sinds hun biografieruzie, bijna een jaar geleden. Dat vertelden ze voor de camera van Shownieuws ter promotie van hun nieuwe tv-duoschap voor It Takes 2 op SBS 6. De twee raakten bijna een jaar geleden met elkaar in de clinch. Gordon beweerde in zijn biografie namelijk dat Winstons vrouw Renate voorkwam dat hij zou worden uitgenodigd voor zijn overzeese vrijgezellenfeestje.

Koos van Plateringen van Shownieuws belde destijds met Winston en zei: “Winston zegt dat dit gewoon klinkklare onzin is en dat dit echt niet klopt. Het is echt gelogen, zegt hij.

Daar reageerde Gordon woest op: “Dat klopt absoluut wat daar staat. O, hij zegt nu van niet? Dat weet ik nog niet. O, echt? Nou, hij heeft zelfs zijn excuses aangeboden nog twee of drie weken geleden. Ik heb al eens gezegd dat je in de showbizz geen vrienden hebt en als Winston dit ontkent, dan is het sowieso al duidelijk dat het nooit echt een vriend was.

Nu staan de twee weer gebroederlijk naast elkaar. Winston: “We hebben elkaar best een tijdje niet gesproken, moet ik eerlijk zeggen. Vanmorgen in de studio was het gelijk weer als ouderwets. We kennen elkaar al een jaar of 23. Ik ken al z’n grappen, ik ken de toonhoogtes van z’n boeren. Ik ken hem vrij goed eigenlijk. Zo kun je het wel zeggen.”

Gordon: “We hebben wel geprobeerd af te spreken. Hij had namelijk nog zes vakanties tussen zijn opnames door. Dan wordt het een beetje moeilijk.”

Winston is gewoon een fantastische presentator en ik ben toch meer de jonge hond – nou ja, jong ben ik niet meer, de oude lobbes dan – die het leuker vind om de mensen op te vangen.”

Lees ook: SBS 6 zet Gordon en Winston op It Takes 2 (gisteren)

Deze vloer

 

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen