SBS 6 zet Gordon en Winston op It Takes 2

Gordon en Winston Gerschtanowitz mogen dan wel flinke bonje hebben gehad om de biografie van Gordon, maar toch vormen ze samen het nieuwe presentatieduo van It Takes 2. Dat heeft SBS 6 vanavond bekendgemaakt. Voorheen presenteerde Gordon de show samen met Jamai Loman op RTL 4, maar nu het programma naar SBS 6 verhuist neemt Winston het stokje over. De jury blijft grotendeels hetzelfde, al wordt Angela Groothuizen vervangen door Edsilia Rombley.

De andere twee juryleden blijven Ronnie Flex en Gerard Ekdom. De reden dat Loman en Groothuizen worden vervangen is uiteraard omdat zij gezichten van RTL zijn.

Verder verandert ook het decor, maar de formule blijft hetzelfde: bekende Nederlanders gaan een muzikale strijd met elkaar aan. Welke bekende Nederlanders er dit jaar meedoen aan It Takes 2 wordt morgen bekendgemaakt.

Net als in de voorgaande seizoenen selecteren in de eerste aflevering drie zangprofessionals ieder drie BN’ers waarmee zij bekende covers gaan zingen. Het team professionals bestaat deze keer uit Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis.

De negen bekende kandidaten zullen álles uit de kast moeten halen, om een spetterend zangoptreden neer te zetten. Welke zangprofessional heeft de winnaar in zijn of haar team? Welke BN’er mag zich voortaan ook zanger noemen?

It Takes 2 is dit voorjaar te zien op SBS6.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen