Edwin Evers denkt niet aan televisiecarrière

Edwin Evers ziet zichzelf niet snel een van de sterren van SBS 6 worden. Een carrière bij de televisietak van Radio 538-eigenaar Talpa Network hoort namelijk niet tot zijn ambities. “Een tv-carrière? Ik denk het niet. Tv is niks voor mij“, zegt hij vandaag in De Telegraaf. Evers is nu al ruim een maand niet meer op de radio. Heeft John de Mol hem al gebeld voor een andere uitzendplek? “John heeft me gebeld, maar niet daarvoor, om mij een fijne vakantie te wensen“, zegt hij lachend.

Al lange tijd gaat het gerucht dat Evers wel terugkeert op een van de stations van Talpa Radio, maar dan op een minder prominent tijdslot. “Geen idee, dat weet ik ook echt niet. Ik laat het gewoon op me afkomen.

De radiomaker heeft geen spijt van zijn beslissing om te stoppen met Evers Staat Op. “Het vroeg naar bed moeten en het vroeg op moeten staan, dat is allemaal verleden tijd. In de vakanties merkte ik al dat dat lekker is“, geeft hij toe.

Nu houdt Evers zich vooral bezig met zijn band. “Nu kan ik op donderdagavond spelen met de band en op vrijdagochtend uitslapen. Dat kon nooit.

Het Telegraaf-interview met Edwin Evers kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen