Dave Roelvink bíjna gefotografeerd tijdens taakstraf

Dave Roelvink is bíjna gespot door een paparazzo tijdens het vervullen van zijn taakstraf. Hij is blij dat niemand hem uiteindelijk heeft gefotografeerd. Dat zegt zijn vader Dries Roelvink vandaag in De Telegraaf. Roelvink werd in 2016 al eens veroordeeld tot 150 uur taakstraf vanwege heling van dure sieraden en moest ditmaal 40 uur taakstraf vervullen vanwege zijn achterlijke gedrag in het verkeer. De meisjes kijken echter graag naar hem en daarom houdt John de Mol hem in het zadel.

Inmiddels zit de taakstraf erop, vertelt vader Dries. “Vorige week heeft hij voor het laatst staan prikken. Dave is heel blij dat er geen foto’s van gemaakt zijn.

Het scheelde niet veel of Dave werd gefotografeerd. “Op een gegeven moment zag hij bij dat parkje een van de bekende paparazzi komen aanrijden en wist hij zich net op tijd om te draaien.”

De straf zit erop. En ik hou hem eraan wat hij beloofd heeft en dat hij zich koest houdt. Om Donnie maken we ons nooit zorgen. Maar als Dave gaat stappen met een groep vrienden ben ik de volgende dag altijd blij dat er niets gebeurd is. Dat gevoel hou ik nog wel een tijdje. Het is een lieve jongen, maar dat rare randje… dat heeft hij gewoon.”

Het Telegraaf-interview met Dries Roelvink kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen