Anouk: ‘The Voice op RTL of SBS? Boeit me niet!’

Het kan Anouk niet bommen of The Voice of Holland volgend seizoen nou op RTL 4 of op SBS 6 wordt uitgezonden. Dat heeft de zangeres donderdagavond gezegd in RTL Boulevard. Voice-producent John de Mol doet er alles aan om het programma naar zijn eigen zender SBS 6 te verhuizen, maar RTL 4 geeft zich niet makkelijk gewonnen. Maar hoe zit het met de coaches? Blijft Anouk de show gewoon doen? “Dat weet ik nog niet. Als ik gevraagd word. Als ze me nog terug willen.

Ze verhuist graag mee naar SBS 6. Het maakt haar niet uit waar de show wordt uitgezonden. “Nee, totaal niet. Waarom? Of er nou SBS in de hoek staat of RTL 4, dat maakt mij persoonlijk niets uit.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade daarop: “Het kan zijn dat je zegt: ‘Ik kijk zelf geen SBS.’

Anouk: “Nou, ik kijk sowieso ook geen RTL 4. Sorry. Ik kijk eigenlijk geen tv.

Ali B en Waylon hebben ook nog geen nieuw contract getekend. Waylon: “Ik heb nog niks gehoord, maar het leuke is dat ik dit jaar ga winnen, dus ik ga ervan uit dat ik mijn titel ga verdedigen.

Aran Bade: “Ze zeggen dat ze allemaal nog geen contract hebben getekend, maar geloof me: die onderhandelingen zijn achter de schermen volop aan de gang. Anouk zegt ook heel eerlijk: ‘Ik doe het voor het geld. Ik heb zes kinderen thuis en dit wordt goed betaald.’”

Mijn gevoel zegt dat het voorlopig bij RTL blijft. Het hangt vooral van John af en de prijs. Als dat omhoog gaat, gaat het om: wat heeft RTL er voor over? Als John zijn prijs gaat ophogen, moet RTL een beslissing nemen van: willen we dat? Contractueel moet het volgens mij nog één seizoen bij RTL lopen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen