Anouk: ‘The Voice op RTL of SBS? Boeit me niet!’

Geplaatst op vr 22 feb 2019 om 9:05

Het kan Anouk niet bommen of The Voice of Holland volgend seizoen nou op RTL 4 of op SBS 6 wordt uitgezonden. Dat heeft de zangeres donderdagavond gezegd in RTL Boulevard. Voice-producent John de Mol doet er alles aan om het programma naar zijn eigen zender SBS 6 te verhuizen, maar RTL 4 geeft zich niet makkelijk gewonnen. Maar hoe zit het met de coaches? Blijft Anouk de show gewoon doen? “Dat weet ik nog niet. Als ik gevraagd word. Als ze me nog terug willen.

Ze verhuist graag mee naar SBS 6. Het maakt haar niet uit waar de show wordt uitgezonden. “Nee, totaal niet. Waarom? Of er nou SBS in de hoek staat of RTL 4, dat maakt mij persoonlijk niets uit.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade daarop: “Het kan zijn dat je zegt: ‘Ik kijk zelf geen SBS.’

Anouk: “Nou, ik kijk sowieso ook geen RTL 4. Sorry. Ik kijk eigenlijk geen tv.

Ali B en Waylon hebben ook nog geen nieuw contract getekend. Waylon: “Ik heb nog niks gehoord, maar het leuke is dat ik dit jaar ga winnen, dus ik ga ervan uit dat ik mijn titel ga verdedigen.

Aran Bade: “Ze zeggen dat ze allemaal nog geen contract hebben getekend, maar geloof me: die onderhandelingen zijn achter de schermen volop aan de gang. Anouk zegt ook heel eerlijk: ‘Ik doe het voor het geld. Ik heb zes kinderen thuis en dit wordt goed betaald.’”

Mijn gevoel zegt dat het voorlopig bij RTL blijft. Het hangt vooral van John af en de prijs. Als dat omhoog gaat, gaat het om: wat heeft RTL er voor over? Als John zijn prijs gaat ophogen, moet RTL een beslissing nemen van: willen we dat? Contractueel moet het volgens mij nog één seizoen bij RTL lopen.”

Foto: RTL
18 Reacties op “Anouk: ‘The Voice op RTL of SBS? Boeit me niet!’”


 1. Dennis

  bij SBS gaat het dan toch lekker floppen.

  Net alles, alles bij SBS

 2. Norvo

  “SBS of RTL? The cheque clears either way!”

 3. Harm

  Anouk is lekker eerlijk en het enige jurylid met enige geloofwaardigheid

 4. Anouk

  Anouk blijft de molletjes trouw.

 5. Sven L.

  Toch n geweldig wijf hoor. Lekker duidelijk.

 6. Freddy

  SBS is een grote flop.

 7. Annoniemus

  Het enige wat Anouk boeit is … en big money !

 8. Any

  @Annoniemus, duidelijk gisteren niet gekeken naar RTLBoulevard. Dan had je gehoord dat Anouk de Voice doet om het geld, komt ze bovendien ook eerlijk voor uit. Ze heeft namelijk 6 kindermondjes te voeden.

 9. Deadly Viper

  Anouk heeft gelijk. De kijker kijkt naar een programma dat tie leuk vind. De zender zal m worst wezen.

 10. Paul

  Die black cock whore lacht zich gek. Al die zogenaamde talenten interesseren haar geen fuck, het is gewoon snel en goed geld pakken.

 11. Kevin

  Misschien Lieke van Lexmond een goed jurylid?

 12. cokie

  Het enige dat Ane ukje wel interesseert is geld en 21 cm..

 13. ma noek

  Er is een verschil tussen eerlijk zijn of ontremd…

 14. Bjorn

  Anouk – Nick en Simon – Roel van Velzen – Caro Emerald zou een goede jury zijn voor The Voice.

  Die Ali b, lill kleine, Waylon en Marco Borsato vinden zich net te belangrijk dan de kandidaten.

 15. Teeveeeeee

  Wat moet je met dit soort mensen? Wel veel geld ontvangen en geen trots of betrokkenheid met de zender die het allemaal betaald en mogelijk maakt. Weg ermee.

 16. aammehoela

  Anouk zegt waar het op staat. Alleen had ze beter kunnen zeggen “of het programma nu 6 keer voor reclame wordt onderbroken op RTL of SBS dat boeit me niet”.

 17. Geronimo

  The Voice boeit me ook niet. Wat komt er nou voort uit die hele diarree aan talentenjachten? Niks toch? Hoeveel platencontractjes hadden ze kunnen uitdelen aan artiesten met enige authenticiteit voor het geld dat voor deze shows is verbrand. Maar dat zal niet de invalshoek van deze borderline geweest zijn, Haha.

 18. Donald Dumb

  Geronimo.

  Inderdaad . Niks, nada, 0, langdurigs komt er voort uit die zangwedstrijdjes op de CO

  Alleen de talentenshow van Giel Beelen heeft wat opgeleverd. (Douwe Bob, Nielson, Lucas Hamming)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.