6 Inside duikt bijna onder de 100.000: geen redden aan

Jan Versteegh zit er als presentator van 6 Inside steeds meer bij voor Jan met de korte achternaam. Er kijkt nog altijd geen hond naar het programma – sterker nog: donderdagavond noteerde het programma opníeuw een laagterecord. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 6 Inside kukelt bijna onder de grens van 100.000 kijkers. De aflevering van gisteren kwam niet verder dan een schrikbarend lage 101.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 2,8 procent. 

Jan Versteegh, Albert Verlinde en hun insiders naderen met rap tempo het kijkcijferniveau van SpongeBob. Het is ongekend in welk tempo ze de vooravond van SBS 6 verder de vernieling in hebben geholpen.

6 Inside is op de plek van Hart van Nederland en Shownieuws gekomen. Die programma’s zaten vaak tegen de 10 procent martkaandeel aan, maar de vroege Shownieuws is nu weg en de vroege Hart scoort op het nieuwe tijdstip 19.00 uur ook beroerd. Zo keken er gisteren 157.000 mensen (3,6 procent).

Utopia is ook al niet meer het succes dat het vroeger was. Zo kwam de realityshow gisteren uit op 374.000 kijkers (7,4 procent).

Het is onwaarschijnlijk dat Albert en Jan de Pasen halen. Met filmpjes van vallende mensen en dieren die gek doen kan SBS 6 gemakkelijk het driedubbele aantal kijkers scoren.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen