Angela Groothuizen: ‘Irene Moors zit te miepen’

Angela Groothuizen vindt dat Irene Moors onlangs in de podcast van Ruud de Wild wel héél erg zat te miepen over de televisiewereld. Dat zegt de RTL 4-ster in weekblad Privé. Moors doet na haar ontslag bij SBS 6 licht zuur. Ze is niet meer zo gewild en nu zet ze zich een beetje af tegen de tv-wereld. Flauw, vindt La Groothuizen. “Irene is een heel goede vriendin van me, maar ze moet niet zo miepen. Ik ben niet bang voor het einde van mijn carrière, want zo gaat het nu in de showbusiness.

De showbizz is hard, aldus Groothuizen. “Kun je daar niet tegen, dan moet je lekker wat anders gaan doen. Ik heb in het verleden vaker meegemaakt dat ik afscheid moest nemen van gave dingen.

Ze doelt op de tv-hit Wie is de Mol, die van haar werd afgepakt. “Jammer maar helaas. Soms zit je even zonder en op een dag is het helemaal afgelopen. De tv-wereld is hard, deal with it!

Bij RTL waait nu een nieuwe wind met Peter van der Vorst aan het roer. Overleeft ze dat? “Iedereen is benieuwd welke veranderingen dat uiteindelijk met zich meebrengt. Mocht dit mijn laatste tv-contract zijn, dan is er geen man overboord. Zo gaat dat nu eenmaal.”

Groothuizen tekende in maart 2018 een nieuw contract bij RTL.

Het Privé-interview met Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen