Albert Verlinde vindt Sylvana Simons uitgesproken dom

Geplaatst op Wed 27 Feb 2019 om 9:30

Albert Verlinde vindt dat Sylvana Simons zich soms ‘uitgesproken dom’ uitlaat. Hij hekelt bijvoorbeeld haar recente uitspraken over het suïcide-by-cop-incident in Amsterdam. Dat laat hij weten in de podcast 30 Minuten Rauw. Simons noemde het politieoptreden ‘onnodig en buitensporig’, al kwam ze daar later weer enigszins op terug door het een ‘faux pas’ te noemen. “Ze doet soms zulke domme dingen. Kijk nu naar dat verhaal in de Amsterdamse gemeenteraad over die suïcide by cop.

Verlinde kon niet geloven wat Simons hierover zei. “Dan denk ik: trut, wat ben je aan het doen? De moeder van die jongen heeft gezegd: ‘Hij wilde dit.’ De agent die het gedaan heeft, heeft een trauma.

De agenten dachten te worden doodgeschoten door de jongen die met een pistool op hen kwam af rennen. “En dan ga je als domme Sylvana – op dat moment vind ik haar buitengewoon dom en uitgesproken dom – dit soort dingen roepen. Daar kan ik niet bij.”

Is nou je wereld zo klein geworden? Dat zie je met mensen die veel beveiligd moeten worden, hè, die zie je in een kleine wereld terechtkomen. Geert Wilders is ook niet verstandiger geworden met de jaren. Die worden niet meer uitgedaagd in hun gedachten. Het wordt dan alleen maar erger.”

Foto: SBS, PowNed
33 Reacties op “Albert Verlinde vindt Sylvana Simons uitgesproken dom”


 1. Rollins

  Voor de eerste keer voor de volle 100% eens met Kwalbleeert.

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Iedereen heeft een mening.
  Al is die wel tamelijk unaniem.
  Hier heeft Kwalbert een punt.

  Open-deurtje. Echt goeie scoop voor 6inside.

 3. n

  Mooi gezegd.

 4. Bart

  Albert begeeft zich op glad ijs met dit soort uitspraken.
  Sylvana zal hem helemaal fileren in de Amsterdamse gemeenteraad.
  Omdat ze niet snapt waar de gemeenteraad voor bedoeld is.

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  @9:51
  Dank u.

 6. o.p. lichter

  Dom ? Ze is zo stom als het achtereind van een varken .

 7. Annie

  @bart. Haha

 8. StefanV

  Sylvana Simons is helemaal niet dom. Ze is een tamelijk intelligente vrouw. Ze zit echter vastgeroest in een bepaald denkpatroon, waarbij huidskleur een obsessie is.

  Ik zag gisteren op Twitter ook weer zo’n mafklapper: een blanke man die met een ander in discussie was en dan benadrukt dat zijn opponent “een witte man” is. En alles wat die man zegt en vindt is vervolgens typerend voor de “witte man”.

  Types als Sylvana Simons doen alsof raciale ongelijkheid en discriminatie in Nederland net zulke grote issues zijn als in de Verenigde Staten. Dat terwijl niks daarop wijst. Simons is voor “mensen van kleur” wat DENK voor allochtonen is: degene die ze in een slachtofferrol duwt.

 9. k

  Sylvana heeft haar school niet afgemaakt en dat merk je. Een intellectuele bril op, afrokapsel en het SJW-handboek napraten, en iedereen denkt: het stelt wat voor. Maar moet ze zelf gaan denken, dan gaat het fout; DENK, nep-psychiater op de lijst en dit voorval. Mevrouw kan niet zonder autocue of ideeën van een ander.

 10. Godefroy France

  SS is niets meer en minder dan een bruinhemd ze haat ons !!!

 11. Rollins

  @StevanV

  Het feit dat iemand vastgeroest is geeft al een mate van intelligentie, of het gebrek daarvan aan. Wanneer iemand enkel persisteert bij de gratie van polarisatie getuigt dat evenmin van een aanzienlijk denkraam.

  Ze zou eens nuance in haar gedachte toelaten, stel je voor. Dan valt ze van haar zelfgefabriceerde sokkel. Dan vallen al haar flutredeneringen als een kaartenhuis in elkaar. Dan zal ze ongelijk moeten toegeven. Dat zou pas een vorm van intelligentie zijn. Zo slim vind ik iemand die mooi woordjes achter elkaar kan plakken die in de kern nul hout snijden dus niet echt.

 12. RuudieHemaPuudie

  @Rollins
  Als ik de woorden van U had kunnen vinden, dan had ik het net zo willen beschrijven.

 13. Klaasje v

  @StefanV

  Eens. Goed gezegd.

 14. Vrede

  Ze krijgt echt teveel aandacht voor haar minimale functie in dit land.
  Waarom negeren ze haar in de media niet?

 15. Ron

  Ik vind dat ze niets verkeerds heeft gezegd, maar het is bij Sylvana altijd de manier waarop ze het brengt. De strekking van haar verhaal snap ik in deze wel, en wel bij meerdere dingen die zijn vind. Maar de manier waarop ze het brengt is zacht gezegd niet zo heel erg slim.

 16. Anne

  Sylvana is volgens mij duidelijk psychiatrisch. Intelligent is ze niet, het spelen van de racisme- en of slachtofferkaart is voorbehouden aan gefrustreerde zielige mensen met een laag incompleet zelfbeeld. Dat zelfbeeld van Sylvana is duidelijk verknipt, ze wisselt mij te vaak van haardracht (pruiken) en carnavalskleding en carnavalsvisagie om wat van dat mislukte zelfbeeld te maken. Die zogenaamde nerd bril staat natuurlijk lachwekkend in dat geforceerde vreemde folkloristische simpele gezicht.

 17. Fliperdeflap

  Ik ben 66 jaar. eboren en getogen in een arbeidersbuurt met alle mensen, die je maar kan bedenken. Nog nooit enige vorm van raciale ongelijkheid ten toon gespreid.
  Zelfs zaakjes en luitjes geaccepteerd, wat eigenlijk niet acceptabel waren. Maar altijd zonder kleur of afkomst.
  Ik merk nu, helaas, dat die tijden voorbij zijn. Mede dankzij deze haatdragende ‘golddigger’.

 18. Bart M.

  Een groeiend tekort aan zelfredzaamheid en daarmee samenhangende ziekelijke schreeuw om aandacht is per definitie weggelegd voor domme medemensen.

 19. Rick

  Niet dat hij ongelijk heeft, maar we hebben het hier dus over een uitgesproken domme vent die een ander uitgesproken dom noemt. Next!

 20. bastaard

  Ik weet niet of Sylvana dom is. Op mij komt ze gewoon labiel over. En ze lijkt te leven in een eigen universum. Schijnt constant aandacht te willen. De dingen die ze doet zijn soms uitzonderlijk dom. Ik vraag me steeds af waarom ze dat in godsnaam doet, op zo’n stomme manier en zo verongelukt altijd.

 21. blueberry

  Ze leeft gewoon van het rascisme verhaal. Dus draait ze alles steeds richting vermeend rascisme, heel eenvoudig… Goofy, raar mens.

 22. freek

  Toen ze zelf nog tot het rijkere deel van Nederland behoorde hoorde je haar niet piepen. Het geld is er niet meer en voor vrouwen boven de 40 droogt het televisiewerk snel op. Nu is mevrouw ineens onderdrukt. Er stond haar helemaal niets in de weg voor het succes behalve haarzelf. Het is voor haar te hopen dat ze snel inziet hoe hypocriet ze is en dat het haar ‘zaak’ geen goed doet. Mensen van kleur zijn geen slachtoffer en als je je kleur de schuld geeft van je eigen falen dan ben je in en in triest.

 23. aqua

  Ik ook.

 24. pip

  Sylvana met de grote rode lippen waar ze zitten weet ik niet het kan boven of beneden zijn maar dat wil ik niet weten.

 25. horloge

  Als alle zwarte mensen in Nederland een miljoen gegeven zou worden en een hoge functie, is er voor Sylvana heus nog steeds ”rascisme”. Ga er toch niet steeds op in. Het is gewoon een verhaaltje.

 26. Trudy

  SS is verslaafd aan aandacht doet de meest maffe uitspraken

 27. aqua

  Ze kan altijd nog voor zwarte Piet spelen een rol die haar op het lijf s geschreven.

 28. Fenna

  Ik vind Sylvana vies.

 29. liefkleinhertje

  Om commentaar op die SS te hebben is een open deur intrappen iedereen die dat wijf nog normaal vind is niet goed in zijn hoofd.

 30. Anita

  Als ik die zwarte rat alleen al op een fotootje zie, heb ik de neiging om een hak op haar lelijke smoel te planten.

 31. Mick

  Ze is ook dom. Altijd maar polariseren van ‘boze witte mannen’, en zelf is ze zo progressief. Ze is zelf degene die continu bezig is met ras, maar als je dat zegt heeft ze haar standaard argument: ”Maar dat komt omdat jij een boze witte man bent.”

 32. Witzwart

  Sylvana Simons is een geboren en getogen Nederlandse en heeft haar hele leven op
  de zak van WITTE MENSEN Geteerd.
  OPZOUTEN MET DIE TROELA

 33. jerry airfraier

  kick out sylvana simons raus

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.